Medialle

Korennolla on tarjota haastateltaviksi sekä kokemusasiantuntijoita että asiantuntijalääkäreitä. Tavoitteenamme on lisätä vastuullista kuukautispuhetta sekä ylipäätään avoimempaa yhteiskunnallista puhetta suhteessa gynekologisiin sairauksiin ja niiden vaikutuksiin.

Pyydämme ohjaamaan kaikki haastattelupyynnöt Korennon toimistolle.

Haastattelupankissamme on erilaisia selviytymistarinoita, on kyse sitten elämästä gynekologisen sairauden/oireyhtymän kanssa, lapsettomuudesta, radikaalileikkauksesta, hormonihoidoista, kroonisesta kivusta jne. Haastateltavamme ovat pääsääntöisesti aina valmiita esiintymään jutussa omalla nimellä ja omilla kasvoillaan.

Lisäksi meillä on joukko terveydenhuollon asiantuntijoita sekä gynekologisiin sairauksiin ja oireyhtymiin perehtyneitä lääkäreitä, joita voimme pyytää haastateltaviksi tai tarkistamaan jutun faktatiedot.

Toiminnanjohtaja Elina Purho kertoo mielellään edustamistamme sairauksista/oireyhtymistä ja yhdistyksen toiminnasta sekä Moona Oirepäiväkirja -mobiilisovelluksesta. Meiltä saat myös taustamateriaalia ja muuta aineistoa. Lisäksi voit kysyä tietoa alueellisesta toiminnasta, vertaistuesta, teemaviikoista jne.

elina.purho(a)korento.fi tai p. 050 372 4453

puheenjohtaja(a)korento.fi tai 050 372 5903

Korento ry media
Scroll to Top