Medialle

Korennolla on tarjota haastateltaviksi sekä kokemusasiantuntijoita että asiantuntijalääkäreitä. Tavoitteenamme on lisätä vastuullista kuukautispuhetta sekä avoimempaa yhteiskunnallista puhetta suhteessa gynekologisiin sairauksiin ja oireyhtymiin sekä niiden vaikutuksiin.

Pyydämme ohjaamaan kaikki haastattelupyynnöt Korennon toimistolle. Toimiston yhteystiedot löydät täältä.

Haastattelupankissamme on erilaisia selviytymistarinoita esimerkiksi elämästä gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa, lapsettomuudesta, radikaalileikkauksesta, hormonihoidoista ja kroonisesta kivusta. Haastateltavamme ovat pääsääntöisesti aina valmiita esiintymään jutussa omalla nimellään ja kasvoillaan.

Lisäksi meillä on joukko terveydenhuollon asiantuntijoita sekä gynekologisiin sairauksiin ja oireyhtymiin perehtyneitä lääkäreitä, joita voimme pyytää haastateltaviksi tai tarkistamaan jutun faktatiedot.

Meiltä saat myös taustamateriaalia ja muuta aineistoa. Lisäksi voit kysyä tietoa alueellisesta toiminnasta, vertaistuesta, teemaviikoista jne.

Toiminnanjohtaja Olga Haapa-aho kertoo mielellään edustamistamme sairauksista ja oireyhtymistä, yhdistyksen toiminnasta sekä Moona Oirepäiväkirja -mobiilisovelluksesta. Olgan tavoitat sähköpostitse olga.haapa-aho(a)korento.fi tai puhelimitse 050 372 4453.

Korento ry media
Scroll to Top