Nuorten vertaistukileirin ilmoittautuminen on auki!

nuorten_leiri

Päivämäärä

30.04.2019

Kellonaika

Paikka

Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

Tule mukaan nuorten vertaistukileirille!

Korento ry järjestää jo kolmatta kertaa nuorten vertaistukiviikonlopun. Kesäkuun viikonloppuleirille ovat tervetulleita 16-29-vuotiaat endometrioosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa elävät tai sairautta itsellään epäilevät nuoret.

Leiri järjestetään 7.-9.6.2019 Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa, Jyväskylän kupeessa. Majoitus toteutetaan huoneistohotellissa neljän hengen huoneissa. Huoneistoissa on oma keittiö, sauna sekä parveke ja ne sijaitsevat kylpylähotellin välittömässä läheisyydessä. Esteetön majoitus järjestetään kylpylähotellin päärakennuksessa kahden hengen huoneissa. Päärakennuksen kylpyläosasto on kaikkien leiriläisten käytettävissä.

Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä leiriä, mutta viikonlopun ohjelma koostuu aiempien vuosien tapaan työpajoista, ohjatusta toiminnasta ja rennosta yhdessä oleilusta. Osa ohjelmasta järjestetään pienryhmissä.

Leiriviikonloppu toteutetaan STEA:n varoin ja se on ilmainen kaikille Korento ry:n jäsenille (perus- tai kannattajajäsen). Tietoa jäseneksi liittymisestä löydät tämän linkin takaa. Ei-jäsenille hinta on 35 euroa. Leiriläisille tarjotaan majoitus ja ohjelman mukaiset ruokailut viikonlopun aikana. Matkakuluja ei korvata.

Viikonloppuun osallistujilta edellytämme järjestettyyn ohjelmaan osallistumista oman voinnin mukaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman pätevää syytä tehdystä peruutuksesta perimme 60 euron omavastuumaksun. Näin pyrimme varmistamaan, että kaikki leiripaikat tulevat täytetyiksi ja mahdollisimman moni pääsee mukaan leirille. Sairastapauksessa riittää leirin ohjaajalle tehty selvitys peruuntumisen syystä, lääkärintodistusta ei vaadita.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 20.5. sähköisen lomakkeen kautta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Leiristä voi kysellä järjestökoordinaattorilta:

Elina Purho, puh. 046 9232 858 / elina.purho(a)korento.fi.

Scroll to Top