Vapaaehtoisten koulutusviikonloppu 10.-11.4.2021

Tapahtumat (2)

Päivämäärä

10.04.2021

Kellonaika

10:00

Paikka

Verkossa

Lämpimästi tervetuloa Korennon vapaaehtoisten koulutusviikonloppuun! Koulutus on tarkoitettu sekä uusille että jo toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille. Voit valita, mihin osuuksiin koulutuksesta osallistut.

Lauantaina 10.4. päivän aloituksen jälkeen kuulemme Punaisen Ristin Johanna Riiheläiseltä Sekaisin-chatin kuulumisia erityisesti vapaaehtoisuuden näkökulmasta. Iltapäivällä voimavarakeskeiset työnohjaajat Jenni Suvikas ja Anne Pelander ohjaavat keskustelutyöpajan, jonka aikana on mahdollisuus käsitellä vapaaehtoistoiminnassa vastaan tulleita ilmiöitä ja kokemuksia. Erityisesti vapaaehtoisen voimavarat ja jaksamisen teemat ovat keskustelussa läsnä. Matalan kynnyksen työpajaan jokainen on tervetullut osallistumaan omista lähtökohdistaan käsin. Huomaathan kuitenkin, että toivomme työpajaan osallistuneiden toimineen jo jossakin vertaistukitehtävässä, joten aivan uusille vapaaehtoisille tämä työpaja ei sovellu. Jenni Suvikas on työnohjaaja, kasvatustieteiden maisteri ja erityisopettaja, joka kohtaa mielen hyvinvoinnin teemoja myös työssään MIELI ry:llä. Anne Pelander on työnohjaaja, kätilö, terveydenhoitaja ja seksuaaliterapeutti. Jennin ja Annen keskustelutyöpajaan mahtuu 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten muistathan ilmoittautua ajoissa mukaan!

Sunnuntaina 11.4. aamu alkaa Minun tarinani -työpajalla. Minkälainen on matkani sairauden tai oireyhtymän kanssa? Minkälainen tarina siitä rakentuu? Miten huomioin kumppanini tai läheiseni, kun kerron heitä koskettavista asioista vertaisena tai kokemustoimijana? Tervetuloa pohtimaan oman tarinan kertomista! Lounaan jälkeen on tarjolla perehdytystä vapaaehtoistehtäviin. Voit valita klo 13 alkaen perehdytyksen joko tukihenkilöksi tai Facebook-ryhmän moderaattoriksi, klo 14:15 alkaen puolestaan tukipuhelinpäivystäjäksi tai Endorfiini-jäsenlehden toimittamiseen.

Tapahtumat järjestetään Zoomissa. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille ennen koulutusta. Ilmoittaudu mukaan pe 9.4. klo 12 mennessä. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Scroll to Top