Vapaaehtoisten koulutusviikonloppu 16-17.11. Tampereella

KOULUTUSVKL

Päivämäärä

16.11.2019

Kellonaika

Paikka

Korento ry:n toimisto, Näsilinnankatu 22 a 20, Tampere

Syksyn vapaaehtoisten koulutusviikonlopussa koulutusta Kouluagenteille sekä Edunvalvonnan tukihenkilöille.

Lauantaina on kaikille avoin koulutuspäivä esiintymisestä. Käymme läpi esiintymisjännitystä, esitykseen valmistautumista ja esiintyjän ilmaisutaitoa. Koulutuksesta saat esiintymisvalmiuksia niin Kouluagenttina toimimiseen kuin muihin esiintymisiin, joita teet Korento ry:n edustajana. Lauantain koulutus on myös osa Kouluagentti-koulutusta.

Sunnuntaina järjestämme valinnaiset koulutukset Kouluagenteiksi TAI Edunvalvonnan tukihenkilöiksi ryhtyville vapaaehtoisille.

Koulutus järjestetään Korennon toimistolla, Näsilinnankatu 22 A 20, Tampere. Lauantaina aloitamme klo 11.30 ja päätämme päivän illalliseen n. klo 17.30 alkaen. Sunnuntain koulutuspäivä on klo 10-15.

Tarjoamme koulutuksen sekä ohjelman mukaiset ruokailut. Korvaamme matkakulut julkisen kulkuvälineen mukaan. Lisäksi järjestämme majoituksen niille, jotka osallistuvat molempiin koulutuspäiviin.

Ilmoittautumiset tästä linkistä tai sähköpostiosoitteeseen susanna.nikkanen@korento.fi. Ilmoitathan erikoisruokavaliosi sekä osallistutko myös molempiin koulutuspäiviin.

 

Tervetuloa!

Scroll to Top