Teemachat: Parisuhde ja läheisyys

Chat

Elätkö endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa? Haluaisitko keskustella anonyymisti siitä, miten gynekologinen sairaus tai oireyhtymä näkyy parisuhteessa? Tervetuloa Korennon ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n yhteiseen teemachattiin! Tämä teemachat on tarkoitettu kaikille endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian kanssa eläville tai niitä itsellään epäileville, jotka haluavat pohtia parisuhteeseen ja läheisyyteen liittyviä kysymyksiä. Tule pohtimaan esimerkiksi sitä, miten […]

Tervetuloa Korennon kevätkokoukseen 24.4.2021

Korento ry:n toimisto ja Google Meet Näsilinnankatu 22 A 20, Tampere

Kevätkokous järjestetään hybridikokouksena 24.4.2021 klo 12:00. Kokous pidetään Tampereella Korennon toimitiloissa (Näsilinnankatu 22 A 20, 4. krs) kokoontumisrajoitusten puitteissa ja Google Meetin välityksellä. Kokouksen jälkeen esitellään uudet varainhankinta- ja kansainvälisyyssuunnitelmat. Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua vuosimaksun 2021 maksaneet jäsenet, pelkällä puheoikeudella jäsenmaksun maksaneet kannatusjäsenet ja työntekijät sekä ilman ääni- tai puheoikeutta muut henkilöt, ellei […]

VERKKOLUENTO: Hyvä ravitsemus ja endometrioosi, adenomyoosi, PCOS ja vulvodynia

Zoom

Lämpimästi tervetuloa ravitsemusterapeutti Tarja Himbergin (Terveystalo) pitämälle verkkoluennolle ”Hyvä ravitsemus ja endometrioosi, adenomyoosi, PCOS ja vulvodynia” keskiviikkona 28.4.2021 kello 18:00. Luento järjestetään Zoomissa. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista etukäteen. Liity luennolle tästä linkistä: https://zoom.us/j/96941768507 Luentotallenne on katsottavissa viikon ajan luennon jälkeen: https://zoom.us/rec/share/KbhegbKrUz0aKr4TVUhhY1bacI5eBLnvM-2arPCRRnHCvK6HcHDa88RgDiz4JwSe.ot5pFbgu9hwSiJ9P

Vapaaehtoisten iltapäivä

Zoom

Tervetuloa viettämään Korennon vapaaehtoisille suunnattua iltapäivää etäyhteyksin yhdessä muiden vapaaehtoisten ja toimiston työntekijöiden kanssa. Luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja iltapäivän päätteeksi joogaohjaaja Carita Tähkän ohjaama lempeä joogahetki. Iltapäivän aikataulu: 15:00-15:30 Vapaamuotoista keskustelua 15:30-16:30 Jooga Voit hypätä linjoille myös sinulle sopivaan aikaan. Ilmoittaudu mukaan iltapäivään täällä. Saat Zoom-linkin sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

Vapaa

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichat

Verkossa

Elätkö endometrioosin tai adenomyoosin kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä niihin? Tervetuloa mukaan endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichattiin. Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla ja sen ohjaa vapaaehtoinen vertainen. Pääset liittymään chattiin tästä linkistä. Listätietoja Korennon chateista löydät täältä.

Radikaalileikattujen vertaistukitapaaminen

Verkossa

Tervetuloa radikaalileikattujen vertaistukitapaamiseen! Tilaisuuden alustaa LT, Gynekologian erikoislääkäri Piritta Hynninen radikaalileikkauksesta, sen jälkeisestä hoidosta sekä vaihdevuosioireiden hoidosta. Tapaamisen pääpaino on keskustelussa. Ilmoittautumiset etukäteen: minna.toivola(a)korento.fi. Saat ennen tapaamista linkin Google Meetiin.

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Kuopiossa

Kuopion endometrioosin vertaistukiryhmä kokoontuu ma 7.6. klo 17:30 piknikin merkeissä. Mukaan voi ottaa omia eväitä. Mikäli sää ei salli piknikkiä, tapaaminen on sisätiloissa turvavälein. Kokoontuminen Tulliportinkatu 37 A. Lisätietoja ja ilmoittautuminen ennakkoon: endometrioosi.kuopio(a)korento.fi.  

Nuorisotiimin Pimppichat

Verkossa

Oletko alle 30-vuotias? Elätkö gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa, tai mietityttävätkö gynekologiset oireesi? Korento ry:n Nuorisotiimin vapaaehtoiset ohjaavat Pimppichatin, jossa voi anonyymisti keskustella gynekologisista sairauksista ja oireyhtymistä, kuukautisiin liittyvistä kysymyksistä sekä muista pimppiaiheista. Tervetuloa pohtimaan yhdessä! Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla. Pääset liittymään chattiin täältä.

Vulvodynian vertaistukiryhmän tapaaminen Helsingissä

Helsingin vulvodynian vertaistukiryhmä kokoontuu su 20.6. klo 14:30 kauppakeskus Redin infopisteellä (1. krs., Hermannin rantatien sisäänkäynnin luona). Lisätietoja ja ilmoittautuminen ennakkoon: vulvodynia.helsinki(a)korento.fi.

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichat

Verkossa

Elätkö endometrioosin tai adenomyoosin kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä niihin? Tervetuloa mukaan endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichattiin. Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla ja sen ohjaa vapaaehtoinen vertainen. Pääset liittymään chattiin tästä linkistä. Lisätietoja Korennon chateista löydät täältä.

Scroll to Top