Tukihenkilötoiminta

Kokemuksillasi voit auttaa.

Tukihenkilötoiminnan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus henkilökohtaiseen tukeen sähköpostitse, puhelimitse tai kasvotusten.  Tukihenkilötoiminta on tarkoitettu kaikille endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa eläville. Tukihenkilönä voi toimia ainoastaan järjestön jäsen.

Järjestön jäsen voi ilmoittautua mukaan tukihenkilörekisteriin. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta tukihenkilö sitoutuu toimimaan yhden henkilön tukena 3-5 kontaktikertaa yhden vuoden aikana. Tuen on tarkoitus tarjota apua akuutimpaan tilanteeseen tai tilanteessa jossa vertaistukiryhmää ei ole lähipaikkakunnilla. Toki jos tukisuhteen molemmat osapuolet haluavat, voi tukisuhteesta rakentua pidempikin.

Tukihenkilö-prosessin eteneminen

Tukea kaipaava jäsen ottaa yhteyttä järjestöön ja kertoo tuen tarpeesta ja toiveistaan. Voit lähettää tukipyynnön sähköpostitse järjestökoordinaattoreille tai täyttää tukipyyntölomakkeen tästä. Tukipyynnön saamisen jälkeen:

  1. Järjestö etsii tukihenkilöverkostosta sopivaa henkilöä, johon ottaa yhteyttä ja kysyy olisiko hän valmis lähtemään kyseisen henkilön tukijaksi.
  2. Kun tukihenkilö löytyy, lähettää järjestö tukihenkilön yhteystiedot tukea kaipaavalle jäsenelle ja hän saa itse ottaa yhteyttä tukihenkilöönsä.
  3. Jatkon toiminnasta ja yhteydenpidosta vastaavat tukihenkilö ja tuettava keskenään

Kysy lisää järjestökoordinaattoreilta!

Korento tukihenkilötoiminta
Scroll to Top