Kiitoskampanjat

Korento ry:llä on käynnissä kaksi kiitoskampanjaa, joiden avulla voit kiittää sinua hoitanutta tahoa sekä tukenasi olevia läheisiäsi. Laitetaan hyvä mieli kiertämään!

Kiitos hyvästä hoidosta -kampanja

Lähde mukaan kiittämään ja tuomaan hyvää mieltä sinua auttaneelle taholle – jokainen kiitos merkitsee paljon!

Kiitos hyvästä hoidosta -kampanjan tarkoituksena on kiittää sinua hoitanutta tahoa, lääkäriä tai hoitohenkilökuntaa saamastasi hyvästä hoidosta postikortilla. Korento ry lähettää puolestasi kauniin, sairauden tai oireyhtymän värisen Kiitos hyvästä hoidosta -kortin sinua hoitaneelle taholle, täysin veloituksetta! Sinun tarvitsee vain ilmiantaa meille hyvän hoidon antaja.

Ilmianna hyvää hoitoa antanut taho ja pyydä kiitoskortin lähettämistä täyttämällä Kiitos hyvästä hoidosta -kampanjan lomake.

Lomake on anonyymi eli nimesi ei tule Korennon tai kortin vastaanottajan tietoon. Kortin allekirjoitus on muodossa "potilaasi ja Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry".

Palvelu on maksuton.

Kiitos tuestasi -kampanja

Lähde mukaan kiittämään tukenasi toimineita ja lähetä heille Korento ry:n Kiitos tuestasi -kortit!

Kiitos tuestasi -kampanjan tarkoituksena on kiittää läheistä, ystävää, tuttavaa tai esimerkiksi työkaveria saamastasi tuesta.

Kortit lähetetään sinulle ilmoittamaasi osoitteeseen. Voit itse täyttää korttiin omat terveisesi ja toimittaa sen jälkeen kortit sinua tukeneille. Palvelu on maksuton, mutta kortteja toimitetaan korkeintaan 10 kappaletta per tilaaja.

Tilaa itsellesi kortit läheistesi kiittämiseksi täyttämällä Kiitos tuestasi -kampanjan lomake.

Kiitos hyvästä hoidosta -korttien ja Kiitos tuestasi -korttien kuvitukset on tehnyt Elsa Tabell.

Kiitos hyvästä hoidosta
pcos_kortti_nettiin
vd_kortti_nettiin
Kiitos tuestasi
Korento ry
Scroll to Top