Kiitoskampanjat

Korento ry:llä on käynnissä kaksi kiitoskampanjaa, joiden avulla voit kiittää sinua hoitanutta tahoa sekä tukenasi olevia läheisiäsi. Laitetaan sankoin joukoin kiitos laulamaan ja hyvä mieli kiertämään!

Kiitos hyvästä hoidosta -kampanja

Kiitos hyvästä hoidosta -kampanjan tarkoituksena on kiittää sinua hoitanutta tahoa, lääkäriä tai hoitohenkilökuntaa saamastasi hyvästä hoidosta postikortilla. Korento ry lähettää puolestasi kauniin, sairauden/oireyhtymän värisen ”Kiitos hyvästä hoidosta"-kortin sinua hoitaneelle taholle, täysin veloituksetta! Sinun tarvitsee vain ilmiantaa meille hyvän hoidon antaja.

Täytä tämä lomake ohjeiden mukaisesti ja ilmianna hyvää hoitoa antanut taho.

Lähde mukaan kiittämään ja tuomaan hyvää mieltä sinua auttaneelle taholle - jokainen kiitos merkitsee paljon! Kaikki kortit lähetetään Korento ry:n alaisena, mutta potilaiden nimiä ei liitetä kortteihin mukaan. Palvelu on maksuton.

 

Kiitos tuestasi -kampanja

Kiitos tuestasi -kampanjan tarkoituksena on kiittää läheistä, ystävää, tuttavaa tai esimerkiksi työkaveria saamastasi tuesta kortilla. Sairauden/oireyhtymän kanssa eläville muiden ihmisten tarjoama tuki on merkityksellistä. Kiitos tuestasi!

Täytä tämä lomake ohjeiden mukaisesti ja tilaa itsellesi kortit läheistesi kiittämiseksi.

Lähde mukaan kiittämään tukenasi toimineita ja lähetä heille Korento ry:n Kiitos tuestasi -kortit. Kortit lähetetään sinulle ilmoittamaasi osoitteeseen. Voit itse täyttää korttiin omat terveisesi ja toimittaa sen jälkeen kortit sinua tukeneille. Palvelu on maksuton. Kortteja toimitetaan korkeintaan 10 kappaletta per henkilö.

 

Kiitos hyvästä hoidosta -korttien ja Kiitos tuesta -korttien kuvitus Elsa Tabell

Kiitos hyvästä hoidosta
pcos_kortti_nettiin
vd_kortti_nettiin
Kiitos tuestasi
Scroll to Top