Lahjoita Korennolle

Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry edustaa jopa 600 000 suomalaista endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian kanssa elävää. Mahdollistamme vertaistuen antamisen ja vastaanottamisen sekä levitämme aktiivisesti tietoa edustamistamme sairauksista ja oireyhtymistä sekä niiden vaikutuksista niiden kanssa elävien arkeen ja hyvinvointiin. Valvomme gynekologisten oireiden kanssa elävien etuja.

Lahjoittamalla Korennolle annat arvokkaan tukesi toiminnallemme. Kerättyjen varojen avulla esimerkiksi levitämme tietoa edustamistamme sairauksista ja oireyhtymistä, täydennämme vertaistukitoimintaamme, katamme tapahtumien kustannuksia ja kehitämme Moona Oirepäiväkirja -mobiilisovellusta.

Tee lahjoitus Korento ry:lle tilisiirrolla tai MobilePaylla

Tilisiirto

  • Tilinumero: FI03 5730 0821 1988 98 (OKOYFIHH)
  • Saaja: Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry
  • Viesti: Lahjoitus

MobilePay

  • Kirjaudu MobilePay-sovellukseen
  • Valitse summa, jonka haluat lahjoittaa ja syötä Korennon numero 44252.
  • Lisää kommentiksi "Lahjoitus"

Lahjoittamo

Löydät Korennon myös järjestöt ja lahjoittajat yhdistävästä Lahjoittamosta. Palvelussa on esitelty erilaisia kohteita, joihin Korennolle tehtyjä lahjoituksia voidaan ohjata. Siirry Lahjoittamoon.

Verkkokauppa

Voit lahjoittaa rahaa myös verkkokauppamme kautta. Lahjoittamalla verkkokauppamme kautta voit tehdä lahjoituksesi myös aineettomana lahjana läheisellesi. Tutustu verkkokauppamme lahjoitusmahdollisuuteen.

Lämmin kiitos tuestasi!

Keräysluvan tiedot

Korento ry:n keräysluvan numero on RA/2022/805. Tutustu keräyslupaan tästä (pdf-tiedosto).

Mikäli sinulla on kysyttävää Korennon varainkeruutoiminnasta, olethan yhteydessä Korennon toiminnanjohtajaan. Siirry tästä yhteystiedot-sivullemme.

lahjoita (7)
Korento ry
Scroll to Top