Liity kannatusjäseneksi

Kannatusjäsen tukee yhdistystoimintaa.

Korento ry:n jäseneksi liittyminen voi olla myös kannanotto potilasjärjestö toiminnan puolesta. Kannatusjäseneksi ovat tervetulleita yksityishenkilöt, joiden läheinen sairastaa, jotka työskentelevät gynekologisia sairauksia sairastavien potilaiden kanssa tai kokevat asian muuten läheiseksi. Tukemalla kannattajajäsenenä Korento ry:n arvokasta toimintaa voit konkreettisesti auttaa endometrioosia, adenomyoosia, PCOS:ää ja vulvodyniaa sairastavia.

Kannatusjäsen saa halutessaan myös Endorfiini-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Muut kuin yksityiset yhdistyksen toimintaa tukea haluavat tahot, voivat ottaa yhteyttä yhdistyksen toiminnanjohtajaan jutta.laino@korento.fi tai puh. 050 372 4453.

Kannatusjäsenyyden irtisanominen

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, ota yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään jasenasiat (at)endometrioosi.fi. Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi, sekä syy jäsenyytesi irtisanomiseen.

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Logo-black-potilasjarjesto