Lahjoita

Lahjoita Korennolle ja tue kanssamme gynekologisesti sairastavia ja oireilevia! Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry edustaa jopa 600 000 suomalaista endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian kanssa elävää. Mahdollistamme vertaistuen antamisen ja vastaanottamisen sekä levitämme aktiivisesti tietoa edustamistamme sairauksista ja oireyhtymistä sekä niiden vaikutuksista arkeen ja hyvinvointiin. Valvomme myös gynekologisten oireiden kanssa elävien etuja.

Lahjoittamalla Korennolle olet mukana tukemassa gynekologisesti sairastavia ja oireilevia. Kerättyjen varojen avulla esimerkiksi levitämme tietoa edustamistamme sairauksista ja oireyhtymistä, täydennämme vertaistukitoimintaamme, katamme tapahtumien kustannuksia ja kehitämme Moona Oirepäiväkirja -mobiilisovellusta.

Lahjoita Korento ry:lle tilisiirrolla tai MobilePaylla

Tilisiirto

  • Tilinumero: FI03 5730 0821 1988 98 (OKOYFIHH)
  • Saaja: Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry
  • Viesti: Lahjoitus

MobilePay

  • Kirjaudu MobilePay-sovellukseen
  • Valitse summa, jonka haluat lahjoittaa ja syötä Korennon numero 44252.
  • Lisää kommentiksi "Lahjoitus"

Verkkokauppa

Voit lahjoittaa rahaa myös verkkokauppamme kautta. Lahjoittamalla verkkokauppamme kautta voit tehdä lahjoituksesi myös aineettomana lahjana läheisellesi. Tutustu verkkokauppamme lahjoitusmahdollisuuteen.

Lahjoittamo

Löydät Korennon myös järjestöt ja lahjoittajat yhdistävästä Lahjoittamosta. Palvelussa on esitelty erilaisia kohteita, joihin Korennolle tehtyjä lahjoituksia voidaan ohjata. Siirry Lahjoittamoon.

Lämmin kiitos tuestasi!

Voit myös liittyä meidän jäseneksi!  Lisätietoa jäsenyydestä täällä.

Keräysluvan tiedot

Korento ry:n keräysluvan numero on RA/2022/805. Tutustu keräyslupaan tästä (PDF-tiedosto).

Mikäli sinulla on kysyttävää Korennon varainkeruutoiminnasta, olethan yhteydessä Korennon toiminnanjohtajaan. Siirry tästä yhteystiedot-sivullemme.