Moona-webinaari: LT Outi Uimari

Verkossa

Moona Oirepäiväkirjan kehittämiseen keskittynyt hanke on päättymässä loppuvuodesta 2021. Tämän kunniaksi järjestämme päätöswebinaarisarjan, jonka ensimmäisessä osassa LT Outi Uimari puhuu aiheesta Endometrioositutkimus – tutkijan ja tutkimuspotilaan näkökulmat. Webinaari järjestetään Facebookin liveluentona. Luennosta jää tallenne katsottavaksi myöhemmin Korennon Facebook-sivuilta.    

Moona-webinaari: Lunette – Vastuullisen kuukautispuheen edelläkävijä

Verkossa

Moona Oirepäiväkirjan kehittämiseen keskittynyt hanke on päättymässä loppuvuodesta 2021. Tämän kunniaksi järjestämme päätöswebinaarisarjan, jonka toisessa osassa kuulemme Lunetten Vilma Virtasta. Luennon aiheena on, kuinka myös yritykset ja yksityiset toimijat voivat ylläpitää vastuullista ja inklusiivista kuukautispuhetta ja osallistua aktiivisesti sen edistämiseen. Lunette on vuosien ajan pyrkinyt rikkomaan tabuja kuukautisten ympäriltä ja Lunetten vastuullisuusvastaava Vilma kertoo nyt […]

Radikaalileikattujen vertaistukitapaaminen

Verkossa

Tervetuloa radikaalileikattujen vertaistukitapaamiseen! Ilmoittautumiset etukäteen: minna.toivola(a)korento.fi. Saat ennen tapaamista linkin Google Meetiin.

Endometrioosin vertaistukitapaaminen verkossa

Verkossa

Tervetuloa verkossa järjestettävään vertaistukitapaamiseen, joka on avoin kaikille endometrioosin kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville! Tapaaminen järjestetään Google Meetissä. Ilmoittautumiset etukäteen: endometrioosi.tampere@korento.fi. Ilmoittautuneille lähetetään ennen tapaamista liittymislinkki Google Meetiin.

Vulvodynian vertaistukiryhmän tapaaminen Helsingissä

Helsingin vulvodynian vertaistukiryhmä kokoontuu su 17.10. klo 14:30 kauppakeskus Redin infopisteellä (1. krs., Hermannin rantatien sisäänkäynnin luona). Lisätietoja ja ilmoittautuminen ennakkoon: vulvodynia.helsinki(a)korento.fi.

Scroll to Top