Suuri vapaaehtoisten ilta

Verkossa

Tervetuloa Korennon, Tunne Rintasi ry:n, Imetyksen tuki ry:n ja Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n yhdessä järjestämään vapaaehtoisten iltaan! llan puhujana on Jani Toivola, joka on näyttelijä ja kirjailija. Hänen aiheenaan on "Ainoa huoneessa vai yksi monista? - Ajatuksia kohtaamisen ja kohdatuksi tulemisen merkityksestä". Lisäksi pääset kuulemaan muiden järjestöjen vapaaehtoistoiminnan kuulumisia. Ilta järjestetään Teamsissä. Ilmoittaudu […]

Syyskokous 5.12.

Tervetuloa Syyskokoukseen 5.12.2021 klo 12! Huom! Kutsua muokattu 8.11.2021 hallitushakemusten jakamisen ja Syyskokouskutsun osalta.  Syyskokous pidetään hybridikokouksena 5.12.2021 klo 12:00. Kokous pidetään Tampereella Korennon toimitiloissa (Näsilinnankatu 22 A 20, 4. krs) ja Google Meetin välityksellä. Kokouksessa on mahdollisuus vaikuttaa suoraan Korennon toimintaa niin hallitusäänestyksessä kuin toimintasuunnitelman hyväksynnässä. Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua vuosimaksun […]

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Vantaalla

Vantaan ryhmän tapaamiset ovat Tikkurilan asukastilassa tai koronatilanteesta riippuen etänä Google Meetissä. Ilmoittauduthan tapaamiselle aina, kun kyseisen tapaamisen kutsu tulee Google kalenterista. Jos et ole ryhmän sähköpostilistalla, pääset mukaan laittamalla mailia endometrioosi.vantaa(at)korento.fi. Asukastilassa on maskipakko, jollei terveydelliset syyt estä käyttämästä. Mahtuu enintään 10 henkilöä turvavälein, joka myös vaatimus asukastilasta. Muistathan ilmoittautua tapaamisiin!

Endometrioosin tukipuhelin

Tukipuhelimeen vastaa Korento ry:n koulutettu vapaaehtoinen. Voit kertoa tukipuhelimeen vastaavalle vapaaehtoiselle luottamuksellisesti kokemuksistasi ja tuntemuksistasi sekä kysyä endometrioosista ja sen hoitomuodoista. Tukipuhelimen numero on 050 380 6715.

Endometrioosi – Vertaistukiryhmän pikkujoulu verkossa 9.12.

Tervetuloa endometrioosin verkkovertaisryhmän pikkujouluihin 9.12. klo. 17-18.30. Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa, kuulumisten vaihtamista, joulun tunnelmaa ja paras pipari -kilpailu :)   Ilmoittautumiset: endometrioosi.kouvola@korento.fi

Vulvodynian vertaistukiryhmän tapaaminen Helsingissä

Helsingin vulvodynian vertaistukiryhmä kokoontuu su 12.12. klo 14:30 kauppakeskus Redin infopisteellä (1. krs., Hermannin rantatien sisäänkäynnin luona). Lisätietoja ja ilmoittautuminen ennakkoon: vulvodynia.helsinki(a)korento.fi.

Nuorten teemailta: Nuoren mielen voima

Verkossa

Oletko alle 30-vuotias ja elät gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa? Tervetuloa keskustelemaan etänä mielen hyvinvoinnista ja voimaantumisen keinoista. Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta. Facebook-tapahtumaan tästä. Lähetämme ilmoittautuneille Zoom-tapahtumaan liittymislinkin ennen tapahtuman alkua!

Endometrioosin tukipuhelin

Tukipuhelimeen vastaa Korento ry:n koulutettu vapaaehtoinen. Voit kertoa tukipuhelimeen vastaavalle vapaaehtoiselle luottamuksellisesti kokemuksistasi ja tuntemuksistasi sekä kysyä endometrioosista ja sen hoitomuodoista. Tukipuhelimen numero on 050 380 6715.

Scroll to Top