Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot (sopimusehdot)

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat ainoastaan korento.fi-sivustolta tilattuja tuotteita.

Korento ry (y-tunnus 1969748-5, Näsilinnankatu 22 A 20, 33210 Tampere, yhdistys(a)korento.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Emme vastaa nettisivuilla olevista virheistä.

Tiedustelut

Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin seitsemän arkipäivän kuluessa. Lomista ja muista viivästyksistä ilmoitamme sivuillamme etukäteen.

Tilaaminen

Tilaukset hoidetaan verkkokaupan kautta. Tilaajan tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin tilauksen toimittamiseen ja mahdollisesti tilaukseen liittyvien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Tilauksia voivat tehdä verkkokaupassa vain täysi-ikäiset (yli 18-vuotiaat).

Varasto

Varaston tilannetta pyritään pitämään ajantasalla. Jos tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä ennen laskun/tilauksen lähettämistä ja voit päättää perutko koko tilauksen vai lähetetäänkö muu osa tilauksesta. Osa tuotteistamme on tilaustuotteita, jotka lähetetään eri paikasta (esim. Satu Malin kirja).

Hinnat

Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.

Toimitus- ja postikulut

Tilaus toimitetaan postitse. Toimitus- ja postikulut laskutetaan tilauksen painon mukaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. . Mahdolliset poikkeavat toimitus- ja postikulut on ilmoitettu tuotteen tiedoissa. Tilaukset toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Viivästyskorko ja maksukehotusmaksu

Viivästyskorko on 7,0% (vuonna 2020). Maksukehotusmaksu on 7,00€. Laskua koskevat huomautukset on tehtävä ennen eräpäivää. Ennakkolaskulla maksettaessa emme voi toimittaa tilausta ennen maksun kirjautumista tilillemme.

Toimitusaika

Tilaukset postitetaan noin kahden viikon kuluessa tilauksesta.

Tilausvahvistus

Saat verkkokaupasta sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Poikkeavat aikataulut

Poikkeavista aikatauluista koskien tilausten toimitusta, ilmoitetaan erikseen Korennon kotisivulla.

Tilauksen peruuttaminen

14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilatun tavaran vastaanottamisesta. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteyttä yhdistys(a)korento.fi. Korennolla on oikeus periä mahdolliset peruuttamisesta aiheutuvat postikulut tai maksusuorituksen palauttamisesta aiheutuvat lisäkustannukset.

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus (Suomeen tehdyt tilaukset). Osto- tai noutohetkeksi katsotaan päivä, jolloin asiakas on noutanut tuotteen postista. Asiakkaalla on velvollisuus todistaa päivä, jolloin paketti oli postista noudettu tai saatu (esimerkiksi postin kuitin avulla). Noutamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön, pesemätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa käyttöohjeineen. Asiakkaan tulee tarkastaa tuote (oikea koko, väri tms.) ennen sen käyttöönottoa.

Ennen tuotteen palauttamista, ota yhteyttä yhdistys(a)korento.fi. Palautetun tuotteen hinta palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun tuote on todettu myyntikuntoiseksi yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Oston toimituskuluja ja takaisinpalautuskuluja ei makseta takaisin. Kirjalliseen ilmoitukseen on laitettava seuraavat tiedot:

  •  tilaajan nimi
  •  osoite
  •  tilauspäivä
  •  tuote
  •  palautuksen syy
  •  tilinumero

Palautamme tuotteen hinnan asiakkaan valitsemalle maksutavalle pois lukien toimitus- ja postituskulut 14 vuorokauden kuluessa, mikäli se on todistettavasti jätetty postin kuljetettavaksi tässä sopimuksessa mainituin ehdoin.

Reklamaatiot

Mahdollisen tuotevirheen huomatessasi, tee reklamaatioilmoitus mahdollisimman pian kirjallisesti os. yhdistys(a)korento.fi. Lähetämme sinulle tarkemmat toimintaohjeet. Tapauskohtaisesti saat tilalle uuden vastaavan tuotteen tai korvaamme tuotteesta maksamasi summan.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkista lähetys postissa postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee heti postikonttorissa vahinkoilmoitus kuljetusyritykselle. Ota tämän jälkeen yhteyttä sähköpostitse yhdistys(at)korento.fi ja lähetä vahinkoilmoitus meille.

Vaihto- ja palautusoikeus messuilta ja muista vastaavista tapahtumista ostetut tuotteet

Messuilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa ostetuilla tuotteilla sekä ko. tapahtumiin ennakkoon tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Vaihto- ja palautusoikeus teetetyt tuotteet

Asiakkaalle tilauksesta yksilöllisesti tehdyillä tai muunnelluilla tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Lunastamatta jätetyistä paketista perimme toimitus- ja postituskulut näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti.

Ylivoimainen este

Korento ry ei ota vastuuta siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen vuoksi. Tällaisia ovat esimerkiksi sota, luonnonmullistukset, vienti- ja tuontikielto, viranomaisen päätös, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava Korento ry:n toimintaa estävä tai vaikeuttava asia. Myös sairaustapauksista johtuvat esteet kuuluvat tähän luokkaan.

Mikäli tällainen este tapahtuu, pyrimme ilmoittamaan asiasta tilaajille niin pian kuin se on mahdollista.

Riitojen ratkaisu

Tässä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen lakia.

Tilaus-, toimitus- ja maksuehtojen muutoksista ilmoitetaan etukäteen verkkokaupan sivuilla.

Tilaukset ulkomaille/international orders

Valitettavasti emme voi toimittaa kaikkia verkkokaupan tuotteita ulkomaille. Kysy lisää!

We are sorry but we cannot deliver our products outside Finland. Ask for more details!

yhdistys(at)korento.fi