Korento ry:n hallitus 2024

Hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa. Jäsenet toimivat vapaaehtoisesti ja vastaavat viesteihin noin viikon kuluessa. Hallitus vastaa Korennon toiminnan kehittämisestä ja valvonnasta. Jokainen hallituksen jäsen keskustelee mielellään kehitysideoista kanssasi ja voi tuoda ne tarvittaessa hallituksen kokoukseen.

Elli Iivanainen
Puheenjohtaja
elli.iivanainen(a)korento.fi
Puhelinnumero 044 378 3850

Olethan yhteydessä puheenjohtajaan erityisesti vuosikokouksia koskevien asioiden kanssa (järjestelyt, aloitteet) sekä hallitustyötä koskevien kysymysten kanssa. Voit halutessasi antaa puheenjohtajalle palautetta Korennon toiminnasta myös puheenjohtajan palautelomakkeella. Median edustajien toivotaan ottavan yhteyttä ensisijaisesti toiminnanjohtajaan.

Elina Kynnysmaa
Varapuheenjohtaja
elina.kynnysmaa(a)korento.fi
Elina ja Elli työskentelevät paljon yhdessä. Jos et jostain syystä tavoittaisi Elliä, niin Elinaan kannattaa olla yhteydessä.

Maya Støbakk
Sihteeri ja häirintäyhdyshenkilö
maya.stobakk(a)korento.fi
Maya vastaa hallituksen dokumenteista. Jos haluat jäsenenä tutustua luottamuksellisiin materiaaleihin, joita ei ole julkisesti saatavilla (esimerkiksi vuosikokouspöytäkirjat), ole yhteydessä Mayaan.

Aada-Maria Kinnunen
Talousvastaava
aada-maria.kinnunen(a)korento.fi
Aada-Maria vastaa mielellään Korennon taloushallintoa koskeviin kysymyksiin.

Maria Hakala
Häirintäyhdyshenkilö ja hallituksen jäsen
maria.hakala(a)korento.fi

Jasmiina Kiiski
Hallituksen jäsen
jasmiina.kiiski(a)korento.fi

Roosa Koivu
Hallituksen jäsen
roosa.koivu(a)korento.fi

Jenna Wahlstén
Hallituksen jäsen
jenna.wahlsten(a)korento.fi

Maya ja Maria ovat hallituksen häirintäyhdyshenkilöitä. Jos kohtaat vapaaehtoisena mitä tahansa Korennon arvojen vastaista toimintaa, suosittelemme ensisijaisesti olemaan yhteydessä järjestökoordinaattoreihin, jotka myös toimivat häirintäyhdyshenkilöinä. Järjestökoordinaattorien yhteystiedot löydät täältä. Mikäli et halua olla yhteydessä järjestökoordinaattoreihin, voit ottaa yhteyttä hallituksen häirintäyhdyshenkilöihin, jotka ovat myös valmiita keskustelemaan kanssasi täysin luottamuksellisesti.

hallitus
Korento ry
Scroll to Top