Korento ry:n hallitus 2023

Hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa. Jäsenet toimivat vapaaehtoisesti ja vastaavat viesteihin noin viikon kuluessa. Hallitus vastaa Korennon toiminnan kehittämisestä ja valvonnasta. Jokainen hallituksen jäsen keskustelee mielellään kehitysideoista kanssasi ja voi tuoda ne tarvittaessa hallituksen kokoukseen.

Sonja Karppanen
Puheenjohtaja
sonja.karppanen(a)korento.fi
Puhelinnumero 050 372 5903

Olethan erityisesti yhteydessä puheenjohtajaan vuosikokouksia koskevien asioiden kanssa (järjestelyt, aloitteet) sekä hallitustyötä koskevien kysymysten kanssa. Median edustajat voivat olla yhteydessä toiminnanjohtajaan tai puheenjohtajaan. Voit halutessasi antaa puheenjohtajalle palautetta myös tällä lomakkeella.

Elina Kynnysmaa
Varapuheenjohtaja
elina.kynnysmaa(a)korento.fi
Elina ja Sonja työskentelevät paljon yhdessä. Jos et jostain syystä tavoittaisi Sonjaa niin Elinaan kannattaa olla yhteydessä.

Miska Karhu
Sihteeri
miska.karhu(a)korento.fi
Miska vastaa hallituksen dokumenteista. Jos haluat jäsenenä tutustua luottamuksellisiin materiaaleihin, joita ei ole julkisesti saatavilla (esimerkiksi vuosikokouspöytäkirjat), ole yhteydessä Miskaan.

Aada-Maria Kinnunen
Talousvastaava
aada-maria.kinnunen(a)korento.fi
Aada-Maria vastaa mielellään Korennon taloushallintoa koskeviin kysymyksiin.

Taru Savolainen
Hallituksen jäsen
taru.savolainen(a)korento.fi
Korennon strategiaa uudistetaan kaudelle 2024-2026. Uudistaminen tehdään vuoden 2023 aikana ja Taru vastaa prosessista. Jos haluat osallistua prosessiin tai sinulla on siitä kysyttävää ole yhteydessä Taruun.

Maria Hakala
Hallituksen jäsen
maria.hakala(a)korento.fi

Jonna Lohilahti
Häirintäyhdyshenkilö ja hallituksen jäsen
jonna.lohilahti(a)korento.fi

Pia Riekkinen
Häirintäyhdyshenkilö ja hallituksen jäsen
pia.riekkinen(a)korento.fi

Jonna ja Pia ovat hallituksen häirintäyhdyshenkilöitä. Jos kohtaat vapaaehtoisena, mitä tahansa Korennon arvojen vastaista toimintaa niin suosittelemme ensisijaisesti olemaan yhteydessä järjestökoordinaattorin, jotka myös toimivat yhdyshenkilöinä. Hallituksen häirintäyhdyshenkilöt ovat myös valmiita täysin luottamuksellisesti keskustelemaan kanssasi.

hallitus
Scroll to Top