Korento ry:n hallitus 2022

Hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa. Jäsenet toimivat vapaaehtoisesti ja vastaavat viesteihin noin viikon kuluessa. Hallitus vastaa Korennon toiminnan kehittämisestä ja valvonnasta. Jokainen hallituksen jäsen keskustelee mielellään kehitysideoista kanssasi ja voi tuoda ne tarvittaessa hallituksen kokoukseen.

Sonja Karppanen
Puheenjohtaja
sonja.karppanen(a)korento.fi
Puhelinnumero 050 372 5903

Olethan erityisesti yhteydessä puheenjohtajaan vuosikokouksia koskevien asioiden kanssa (järjestelyt, aloitteet) sekä hallitustyötä koskevien kysymysten kanssa. Median edustajat voivat olla yhteydessä toiminnanjohtajaan tai puheenjohtajaan. Voit halutessasi antaa puheenjohtajalle palautetta myös tällä lomakkeella.

Taru Savolainen
Varapuheenjohtaja
taru.savolainen(a)korento.fi

Taru ja Sonja työskentelevät paljon yhdessä. Jos et jostain syystä tavoittaisi Sonjaa niin Taru on oikea henkilö.

Miska Karhu
Sihteeri
miska.karhu(a)korento.fi

Miska vastaa hallituksen dokumenteista. Jos haluat jäsenenä tutustua luottamuksellisiin materiaaleihin, joita ei ole julkisesti saatavilla (esimerkiksi vuosikokouspöytäkirjat), ole yhteydessä Miskaan.

Elli Iivanainen
Talousvastaava
elli.iivanainen(a)korento.fi

Elli vastaa mielellään Korennon taloushallintoa koskeviin kysymyksiin.

Janika Kurkinen
Somen kehitysvastaava
janika.kurkinen(a)korento.fi

Janika vastaa uudempien some-kanavien kehittämisestä. Mikäli sinua kiinnostaa Korennon tube, niin ole rohkeasti Janikaan yhteydessä. Somelähettilästoiminnasta ja Korennon pääasiallisesta viestinnästä vastaa toimisto.

Dana Paredes
Kansainvälisyysvastaava
dana.paredes(a)korento.fi

Dana vastaa Korennon kansainvälisestä toiminnasta. Korento on kansainvälisten WEO:n, WES:n ja ESHRE:n jäsen. Danaan voi olla rohkeasti yhteydessä, jos haluaa osallistua esimerkiksi kansainvälisen tutkimustiedon “pureskeluun” tiiviiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Elina Kynnysmaa
Häirintäyhdyshenkilö
elina.kynnysmaa(a)korento.fi

Pia Riekkinen
Häirintäyhdyshenkilö
pia.riekkinen(a)korento.fi

Elina ja Pia ovat hallituksen häirintäyhdyshenkilöitä. Jos kohtaat vapaaehtoisena, mitä tahansa Korennon arvojen vastaista toimintaa niin suosittelemme ensisijaisesti olemaan yhteydessä järjestökoordinaattoreihin, jotka myös toimivat yhdyshenkilöinä. Hallituksen häirintäyhdyshenkilöt ovat myös valmiita täysin luottamuksellisesti keskustelemaan kanssasi.

hallitus
Scroll to Top