Ladataan Tapahtumat

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Jyväskylässä

Tapahtumat (endometrioosiryhmä)

30.1.2023 @ 18:00 - 20:00

Vapaa pääsy

Ryhmä käynnistelee toimintaa tauon jälkeen, tervetuloa mukaan!

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukiryhmä tapaa Jyväskylässä  30.1. klo. 18-20. Tapaamispaikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, kokoustila Saunia (osoite: Matarankatu 6 A 1).

Ryhmä on avoin kaikille endometrioosin tai adenomyoosin kanssa elävälle tai niitä itsellään epäilevälle. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: endometrioosi.jyvaskyla@korento.fi 

Älä jää yksin – tule keskustelemaan vertaisten kanssa! Ryhmässä saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. On helpottavaa tietää, että on olemassa muitakin samassa tilanteessa ja samankaltaisten asioiden kanssa eläviä. Ryhmät ovat avoimia kaikille endometrioosin kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville.  Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaamisiin ovat tervetulleita myös adenomyoosin kanssa elävät tai adenomyoosia itsellään epäilevät. Tapaamiset ovat aina maksuttomia, eivätkä edellytä osallistujilta Korennon jäsenyyttä.

Vertaisryhmässä tapaat muita sairastavia tai oireyhtymän kanssa eläviä ja saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. Vertaistukiryhmissä kävijät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan elämästä sairauden kanssa muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ryhmiin osallistuvat ovat keskenään tasavertaisia ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina.

Tiedot

Päivämäärä:
30.1.2023
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtuma tagia:
, , ,
Korento ry
Scroll to Top