Ladataan Tapahtumat

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Kuopiossa

Tapahtumat (endometrioosiryhmä)

7.10.2022 @ 18:00 - 20:00

Vapaa pääsy

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukiryhmä tapaa Kuopiossa  perjantaina 7.10. Klo 18. Tapaaminen osoitteessa Tulliportinkatu 37 A. Teemana tutkimusmatka lantionpohjaan! Lantionpohjaan tutustuttaa ryhmän toinen vetäjä Roosa-Josefina.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: endometrioosi.kuopio@korento.fi

Vertaistukiryhmät ovat avoimia kaikille endometrioosin tai adenomyoosin kanssa eläville tai niitä itsellään epäileville. Älä siis jää yksin – tule keskustelemaan vertaisten kanssa! Ryhmässä saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. On helpottavaa tietää, että on olemassa muitakin samassa tilanteessa ja samankaltaisten asioiden kanssa eläviä. Ryhmät ovat avoimia kaikille endometrioosin kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville.  Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaamisiin ovat tervetulleita myös adenomyoosin kanssa elävät tai adenomyoosia itsellään epäilevät. Tapaamiset ovat aina maksuttomia, eivätkä edellytä osallistujilta Korennon jäsenyyttä.

Vertaisryhmässä tapaat muita sairastavia tai oireyhtymän kanssa eläviä ja saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. Vertaistukiryhmissä kävijät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan elämästä sairauden kanssa muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ryhmiin osallistuvat ovat keskenään tasavertaisia ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina.

Tiedot

Päivämäärä:
7.10.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Scroll to Top