Ladataan Tapahtumat

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Seinäjoella

25 elokuun @ 18:00 - 19:30

Ilmainen

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukiryhmä tapaa jälleen Seinäjoella torstaina 25.8. klo 18-19:30! Liity mukaan piknikille Kampustalon takana olevaan kampusrantaan. Omat evät mukaan, säävaraus.

Ryhmä on avoin kaikille endometrioosin tai adenomyoosin kanssa elävälle tai niitä itsellään epäilevälle. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: endometrioosi.seinajoki@korento.fi 

Älä jää yksin – tule keskustelemaan vertaisten kanssa! Ryhmässä saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. On helpottavaa tietää, että on olemassa muitakin samassa tilanteessa ja samankaltaisten asioiden kanssa eläviä. Ryhmät ovat avoimia kaikille endometrioosin kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville.  Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaamisiin ovat tervetulleita myös adenomyoosin kanssa elävät tai adenomyoosia itsellään epäilevät. Tapaamiset ovat aina maksuttomia, eivätkä edellytä osallistujilta Korennon jäsenyyttä.

Vertaisryhmässä tapaat muita sairastavia tai oireyhtymän kanssa eläviä ja saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. Vertaistukiryhmissä kävijät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan elämästä sairauden kanssa muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ryhmiin osallistuvat ovat keskenään tasavertaisia ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina.

Tiedot

Päivämäärä:
25 elokuun
Aika:
18:00 - 19:30
Hinta:
Ilmainen
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Scroll to Top