Ladataan Tapahtumat

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Tampereella

Tapahtumat (endometrioosiryhmä)

6 helmikuun @ 17:00 - 19:00

Vapaa pääsy

HUOM. Tapaaminen peruttu sairastapauksen vuoksi. Uusi ajankohta: to 23.2. klo 17, Korennon toimistolla.

Ryhmä käynnistelee toimintaa tauon jälkeen, tervetuloa mukaan!

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukiryhmä tapaa Tampereella 6.2. klo 17-19. Tapaamispaikka: Korennon toimisto, Näsilinnankatu 22 a 20 (4. kerros). Soita summeria alaolevalla!

Ryhmä on avoin kaikille endometrioosin tai adenomyoosin kanssa elävälle tai niitä itsellään epäilevälle. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: endometrioosi.tampere@korento.fi 

Älä jää yksin – tule keskustelemaan vertaisten kanssa! Ryhmässä saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. On helpottavaa tietää, että on olemassa muitakin samassa tilanteessa ja samankaltaisten asioiden kanssa eläviä. Ryhmät ovat avoimia kaikille endometrioosin kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville.  Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaamisiin ovat tervetulleita myös adenomyoosin kanssa elävät tai adenomyoosia itsellään epäilevät. Tapaamiset ovat aina maksuttomia, eivätkä edellytä osallistujilta Korennon jäsenyyttä.

Vertaisryhmässä tapaat muita sairastavia tai oireyhtymän kanssa eläviä ja saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. Vertaistukiryhmissä kävijät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan elämästä sairauden kanssa muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ryhmiin osallistuvat ovat keskenään tasavertaisia ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina.

Tiedot

Päivämäärä:
6 helmikuun
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Scroll to Top