Ladataan Tapahtumat

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Vantaalla

Tapahtumat (endometrioosiryhmä)

1 marraskuun @ 18:00 - 20:00

Ilmainen

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukiryhmä tapaa Vantaalla tiistaina 1.11. klo 18-20. Vuoden 2022 syksyn vertaistukikerrat etänä tai Tikkurilan asukastilassa riippuen koronatilanteesta.

Ryhmä on avoin kaikille endometrioosin tai adenomyoosin kanssa elävälle tai niitä itsellään epäilevälle. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään tapaamista edeltävänä lauantaina: endometrioosi.vantaa@korento.fi. Voit liittyä myös ryhmän sähköpostilistalle. Jos et ole sähköpostilistalla, pääset mukaan laittamalla mailia: endometrioosi.vantaa(at)korento.fi

Älä jää yksin – tule keskustelemaan vertaisten kanssa! Ryhmässä saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. On helpottavaa tietää, että on olemassa muitakin samassa tilanteessa ja samankaltaisten asioiden kanssa eläviä. Ryhmät ovat avoimia kaikille endometrioosin kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville.  Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaamisiin ovat tervetulleita myös adenomyoosin kanssa elävät tai adenomyoosia itsellään epäilevät. Tapaamiset ovat aina maksuttomia, eivätkä edellytä osallistujilta Korennon jäsenyyttä.

Vertaisryhmässä tapaat muita sairastavia tai oireyhtymän kanssa eläviä ja saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. Vertaistukiryhmissä kävijät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan elämästä sairauden kanssa muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ryhmiin osallistuvat ovat keskenään tasavertaisia ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina.

Tiedot

Päivämäärä:
1 marraskuun
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Scroll to Top