Ladataan Tapahtumat

Syyskokous 5.12.

Tapahtumat (kokous)

5 joulukuun @ 12:00 - 13:30

Tervetuloa Syyskokoukseen 5.12.2021 klo 12!

Huom! Kutsua muokattu 8.11.2021 hallitushakemusten jakamisen ja Syyskokouskutsun osalta. 

Syyskokous pidetään hybridikokouksena 5.12.2021 klo 12:00. Kokous pidetään Tampereella Korennon toimitiloissa (Näsilinnankatu 22 A 20, 4. krs) ja Google Meetin välityksellä. Kokouksessa on mahdollisuus vaikuttaa suoraan Korennon toimintaa niin hallitusäänestyksessä kuin toimintasuunnitelman hyväksynnässä.

Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua vuosimaksun 2021 maksaneet jäsenet, pelkällä puheoikeudella jäsenmaksun maksaneet kannatusjäsenet ja työntekijät sekä ilman ääni- tai puheoikeutta muut henkilöt, ellei jäsenistö pyydä perustellusti suljettua käsittelyä.

Ilmoittauduthan hallituksen sihteerille Elli Iivanaiselle 2.12.2021 klo 18:00 mennessä osoitteeseen elli.iivanainen(a)korento.fi. Jos osallistut kokoukseen paikan päällä, ilmoitathan ruokavaliosi kokoustarjoiluja varten sekä osallistutko yhteiseen ruokailuun kokouksen jälkeen. Jos osallistut edustajan välityksellä, toimitathan myös valtakirjan allekirjoitettuna Ellille 2.12.2021 klo 18:00 mennessä. Huomaathan, että edustajan on oltava fyysisesti läsnä kokouksessa. Ilmoittaudu myös, mikäli haluat vain katsoa kokousmateriaaleja  osallistumatta kokoukseen. Mainitsethan tällöin ilmoittautuessasi, ettet osallistu itse kokoukseen.

Korennon vuosikokouskäytänteet löytyvät täältä. Pyydämme kaikkia osallistuvia tutustumaan kokouskäytänteisiin etukäteen.

Alla on kokouksen esityslista. Kokouksen materiaaleihin (hallitusehdokkaiden esittelyt, toimintasuunnitelma, talousarvio) pääsee tutustumaan etukäteen osallistujille ja kiinnostuneille jäsenille 3.12.2021 klo 18:00 mennessä sähköpostitse toimitettavan linkin kautta. Hallitushakemuskansio on erillisenä linkkinä jäsenten sähköpostikutsussa ja materiaalit päivittyvät sinne 3.12. 2021 klo 18:00 mennessä. Mikäli et osallistu kokoukseen, mutta haluat katsoa materiaaleja, laitathan Ellille sähköpostilla tieto asiasta.

 

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  1. Kokouksen avaus
  2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja heidän äänioikeutensa
  3. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  6. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta varsinaisten, kannattaja- ja kunniajäsenien osalta
   Hallituksen esitys: Jäsenmaksuja muutettiin viime syyskokouksessa ja silloin yleinen konsensus oli, ettei muutostarvetta ole hetkeen. Hallitus 2021 esittää, että jäsenmaksut pidetään ennallaan: Varsinainen jäsenyys 25e, kannatusjäsenyys 15e, yritys- tai yhteisökannatusjäsenyys 350e.
  7. Päätetään hallituksen puheenjohtajan sekä muiden hallituksen jäsenten palkkioista
   Hallituksen esitys: Esitämme, että palkkioita ei makseta edellisten vuosien tapaan.
  8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä talousarvio seuraavalle vuodelle
  9. Valitaan hallituksen puheenjohtaja 
   Viime syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Sonja Karppanen, jonka kausi jatkuu vuonna 2022. Tänä vuonna ei järjestetä puheenjohtajavaalia ellei jäsenistö niin kokouksessa vaadi. 
  10. Valitaan hallituksen muut jäsenet
   Hallitukseen voivat hakea kaikki jäsenmaksun 2021 maksaneet jäsenet. Lue
   lisää hallitushausta.
  11. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
  12. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
   a. Säännön 4 tulkinnan selventäminen
  13. Päätetään kokous

Mikäli sinulla on kysyttävää kokouksen kulusta, esityslistasta tai muuta asiaa vuosikokoukseen liittyen (muu kuin ilmoittautumisasia) niin otathan yhteyttä minuun: sonja.karppanen(a)korento.fi.

Lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen vaikuttamaan yhteisen järjestömme asioihin! 

Sonja Karppanen

Korento ry puheenjohtaja

Tiedot

Päivämäärä:
5 joulukuun
Aika:
12:00 - 13:30
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Scroll to Top