Ladataan Tapahtumat

Teemailta: Kun kumppanilla on gynekologinen sairaus

Tapahtumat (15)

15.9.2021 @ 18:00 - 19:30

Onko kumppanillasi jokin gynekologinen sairaus tai oireyhtymä endometrioosi, adenomyoosi, PCOS tai vulvodynia? Vaikuttavatko sairauden aiheuttamat kivut, huolet, pelot tai hoidot parisuhteeseenne? Hyppäätkö arjenpyörittäjän rooliin kipujen väsyttäessä kumppanin tai kannatko huolta siitä, miten lapsitoiveenne käy? Ehkä sairastat itse ja mietit sairauden vaikutuksia kumppaniisi?

Olet lämpimästi tervetullut Gynekologisen potilasjärjestö Korento ry:n järjestämään teemailtaan! Illan aikana pohditaan, miten gynekologiset sairaudet vaikuttavat parisuhteeseen ja yhdessäoloon. Keskustelua herättämässä ja omia kokemuksia jakamassa ovat Henna ja Kasper, joilla on kokemusta gynekologisten sairauksien vaikutuksesta yhteiseen elämään. Lisäksi mukana on Korento ry:n järjestökoordinaattori Riikka Uljas-Bärman ja Korennolla harjoitteluaan suorittava Henna-Maija Kaukonen, joka opiskelee kuntoutuksen ohjaajaksi.

Voit osallistua iltaan yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Toivomme aiheiden herättävän keskustelua, mutta mukaan saa tulla myös vain kuuntelijan roolissa.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa. Halutessasi voit ilmoittautua etukäteen: https://forms.gle/zGkmB3wscGEwmadz9.  Näin saat kutsulinkin sähköpostiisi.

Pääset liittymään tapaamiseen tästä linkistä:
Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/84519042016

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2021
Aika:
18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka

Verkossa
Scroll to Top