Tervetuloa Korennon kevätkokoukseen 24.4.2021

Vuosikokous_tapahtuma

Päivämäärä

24.04.2021

Kellonaika

12:00

Paikka

Korento ry:n toimisto ja Google Meet

Kevätkokous järjestetään hybridikokouksena 24.4.2021 klo 12:00. Kokous pidetään Tampereella Korennon toimitiloissa (Näsilinnankatu 22 A 20, 4. krs) kokoontumisrajoitusten puitteissa ja Google Meetin välityksellä. Kokouksen jälkeen esitellään uudet varainhankinta- ja kansainvälisyyssuunnitelmat.

Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua vuosimaksun 2021 maksaneet jäsenet, pelkällä puheoikeudella jäsenmaksun maksaneet kannatusjäsenet ja työntekijät sekä ilman ääni- tai puheoikeutta muut henkilöt, ellei jäsenistö pyydä perustellusti suljettua käsittelyä.

Ilmoittauduthan hallituksen sihteerille Elli Iivanaiselle 20.4.2021 klo 16:00 mennessä osoitteeseen elli.iivanainen(a)korento.fi. Jos osallistut kokoukseen paikan päällä, ilmoitathan ruokavaliosi mahdollisia tarjoiluja varten. Jos osallistut edustajan välityksellä, toimitathan myös valtakirjan allekirjoitettuna Ellille 20.4.2021 klo 16:00 mennessä. Huomaathan, että edustajan on oltava fyysisesti läsnä kokouksessa. Pandemia-tilanteesta johtuen hallitus on kuitenkin päättänyt, että kevätkokouksessa yksi jäsen voi edustaa itsensä lisäksi maksimissaan kolmea muuta jäsentä normaalin yhden sijaan. Edustajaksi on mahdollista pyytää myös hallituksen jäsentä tai toimiston työntekijää, joka on fyysisesti paikalla kokouksessa. Tällöin pyydämme jäsentä ilmoittamaan kantansa kokousmateriaalien pohjalta edustajalle etukäteen. Ilmoittaudu myös, mikäli haluat ainoastaan tutustua kokousmateriaaleihin,  osallistumatta kokoukseen tai osallistua vain kokouksen jälkeiseen keskustelutilaisuuteen. Mainitsethan tällöin ilmoittautuessasi, ettet osallistu itse kokoukseen.

Korennon vuosikokouskäytänteet löytyvät täältä. Pyydämme jokaista osallistujaa tutustumaan kokouskäytänteisiin etukäteen. Kokouskäytänteitä on päivitetty viime Syyskokouksen palautteen pohjalta.

Alla on kokouksen esityslista. Kokouksen materiaaleihin (vuosikertomus, tilinpäätös, sääntömuutosehdotus) pääsee tutustumaan etukäteen osallistujille ja kiinnostuneille jäsenille 21.4.2021 klo 18:00 mennessä toimitettavan linkin kautta. Mikäli et osallistu kokoukseen, mutta haluat tutustua materiaaleihin, laitathan Ellille sähköpostilla tietoa asiasta. Osallistujilla ja kiinnostuneilla on myös kokousmateriaalien ohella mahdollisuus tutustua varainhankinta- ja kansainvälisyyssuunnitelmiin. Kevätkokouksen jälkeen halukkaat voivat jäädä keskustelutilaisuuteen, jossa suunnitelmat esitellään ja jäsenillä on mahdollisuus kommentoida suunnitelmia ja antaa palautetta.

 

Kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. Kokouksen avaus

2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja heidän äänioikeutensa

3. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto

7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

8.1 Sääntömuutosehdotus: Sääntö numero 6 Tilikausi, Tilintarkastus

Säännölle ehdotetaan seuraavaa muotoilua, jotta se paremmin vastaisi hyvää 

tilintarkastustapaa: “Tilikausi on kalenterivuosi. Tilinpäätös tarvittavine

asiakirjoineen on annettava tilintarkastajalle. Tilintarkastajien tulee antaa kirjallinen

lausuntonsa hallitukselle viimeistään kaksi viikkoa ennen vuosikokousta.”

9. Päätetään kokous

Mikäli sinulla on kysyttävää kokouksen kulusta, esityslistasta tai muuta asiaa vuosikokoukseen liittyen (muu kuin ilmoittautumisasia), otathan yhteyttä minuun: sonja.karppanen(a)korento.fi.

 

Lämpimästi tervetuloa kevätkokoukseen vaikuttamaan yhteisen järjestömme asioihin! 

Sonja Karppanen

Korento ry puheenjohtaja

Scroll to Top