Ladataan Tapahtumat

PERUTTU: Työpaja Vulvapositiivisuus-projektin Katja Välikankaan kanssa

Tapahtumat työpaja

25 toukokuun @ 17:00 - 19:00

HUOM. Keskiviikon työpaja on peruttu sairastapauksen vuoksi. Työpaja siirtyy myöhemmälle ajankohdalle, josta ilmoitetaan myöhemmin!

Tervetuloa ”Voimavulvaenergiaa Katja Välikankaan kanssa” työpajaan keskiviikkona 25.5. klo 17-19.

Työpajassa osallistujat pysähtyvät oman kehon äärelle kehoharjoituksen kautta, taiteilevat omat “voimavulvat” ja pääsevät laajentamaan käsityksiään ja ajatuksiaan seksuaalisuudesta ja halusta tekemisen ohella käytävän keskustelun kautta. Askartelumateriaaleina tarjolla erilaisia papereita, kyniä, valkosavea ja maaleja!

MISSÄ?
Kalliolan Setlementtitalolla, Naapuruus 2 -tilassa*. Tilaan on esteetön pääsy ja Kalliolan setlementtitalolle on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Lisätietoja:
https://kalliola.fi/…/tilanvuokraus/tilat/naapuruustila-2/
MAKSU
Työpajaan osallistujilta pyydetään 10€ maksu. Maksulla katetaan tila- ja materiaalikuluja. Osallistujille tarjotaan paikan päällä materiaalit, kahvi/tee ja pientä syötävää.
ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tästä linkistä.
Ilmoittautuminen on avoinna sunnuntaihin 22.5. asti tai kunnes kaikki paikat on täytetty. HUOM. Työpajaan mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, laita pikaisesti viestiä: piia.suoranta(a)korento.fi

Facebook-tapahtumaan pääset tästä.

Tiedot

Päivämäärä:
25 toukokuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,
Scroll to Top