Vapaaehtoisten koulutusviikonloppu 14.-15.11.

kelly-sikkema-4le7k9XVYjE-unsplash

Päivämäärä

14.11.2020

Kellonaika

10:00

Paikka

Verkossa

Miten huolehdin omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta? Entä mistä löydän draivia vapaaehtoistyöhön? Tule kuuntelemaan Korennon koulutusviikonlopun huippupuhujia.

Korennon vapaaehtoisten koulutusviikonloppu 14.-15.11.2020 on tarkoitettu sekä uusille vapaaehtoisille, jo toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille että kaikille Korennosta ja Korennon vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Voit valita, mihin osuuksiin koulutuksesta osallistut. Uusien vapaaehtoisten toivotaan mahdollisuuksien mukaan osallistuvan molempiin koulutuspäiviin.

Lauantaina 14.11. klo 13.45-15.15: “Miten huolehdin omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta?” Seksuaaliterapeutti, kätilö Niini Leppäsen voimavara-workshop, jossa pohditaan gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa jaksamista erityisesti vertaisuuden näkökulmasta. Niinin työhön voit tutustua tarkemmin: www.niiniloa.com.

Sunnuntaina 15.11. klo 10.15-11.15: “Mistä löydät draivia omaan vapaaehtoistyöhösi? Entä kun liekki sammuu?” Kouluttajana Salla Saarinen, Radical Soul Oy. Salla on kokenut kouluttaja, joka saa kuulijat innostumaan ja oivaltamaan uutta myös kameran välityksellä. Salla tuntee järjestöt sekä yritys-, järjestö- että vapaaehtoistyöntekijän näkökulmasta ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus vapaaehtoistyöstä (mm. Amnesty ja Adoptioperheet). Tarkemmin Sallaan ja hänen yritykseensä voit tutustua myös osoitteessa www.radicalsoul.fi.

Tapahtumat ovat Zoomissa. Osallistumislinkki jaetaan vain ilmoittautuneille, joten muistathan ilmoittautua täällä.

Niini Leppäsen workshop ja Salla Saarisen luento ovat osa Korennon vapaaehtoisten koulutusviikonloppua, joka järjestetään 14.-15.11. Mukaan mahtuu vielä! Voit osallistua näihin, vaikka vapaaehtoiseksi ryhtyminen ei olisi juuri nyt ajankohtaista. Olet myös tervetullut mukaan viikonlopun muihin osuuksiin: ohjelmassa tietoa Korento ry:stä ja sen vapaaehtoisena toimimisesta, perehdytystä vapaaehtoistehtäviin ja vertaisten kohtaamiseen verkossa sekä vertaistukiryhmien vetäjien etätapaaminen. Tule mukaan kuulemaan uutta, jakamaan kokemuksia ja kohtaamaan Korennon muita vapaaehtoisia! Tarkka ohjelma näkyy alapuolella kuvana.

Niini Leppästä ja/tai Salla Saarista voit ilmoittautua kuuntelemaan torstaihin 12.11. asti. Ilmoittautuminen koulutusviikonlopun muihin osuuksiin päättyy maanantaina 9.11. Ilmoittautuminen tapahtuu siis täällä.

Viikonlopun tapahtumat on tarkoitettu Korento ry:n jäsenille ja kaikille Korennon vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Scroll to Top