Ladataan Tapahtumat

Webinaari: Rentoutumismenetelmät kivunhoidossa

Endometrioosiviikko tapahtumakuva

22 maaliskuun @ 16:00 - 17:00

Ewa Hirvonen, sosionomi (ylempi AMK) ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopiskelija pitää webinaarin aiheesta ”Rentoutumismenetelmät kivunhoidossa”.

Mitä rentoutuminen on?
Miten kipua voi hoitaa rentoutumismenetelmien avulla?
Miten kipu ja vireystilat liittyvät toisiinsa?

Tapahtumarikkaan endometrioosiviikon jälkeen laskeudumme viikonlopun viettoon rentoutuneissa tunnelmissa. Tule perjantaina 22.3.2024 klo 16-17 kuuntelemaan psykoterapeuttiopiskelijan webinaaria aiheesta ”Rentoutumismenetelmät kivunhoidossa”. Teoriaosuuden lisäksi teemme kaksi käytännön harjoitusta, joista toista on käytetty terapiassa jo yli sata vuotta, ja jonka aikana psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotolle on aina välillä nukahdettu. Varmista siis rauhallinen ympäristö, keskeytyksetön aika ja ota torkkupeitto mukaan!

Liity tästä Zoomiin!

Ewa Hirvonen, sosionomi (ylempi AMK) ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopiskelija tulee puhumaan aiheesta niin mielenterveyden edistämisen ammattilaisena kuin kokemusasiantuntijana. Ewa pitää vastaanottoa Terapiatalo Nosteella ja hänen ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat erilaiset terveysongelmat, kuten krooninen kipu ja unettomuus, ahdistuneisuushäiriöt (etenkin GAD ja OCD) sekä perhe- ja lähisuhdeväkivalta. Vapaa-ajalla Ewa on tanssillisen liikunnan ja livemusiikin ystävä sekä vannoutunut Euroviisufani.

Webinaaria ei tallenneta. Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
22 maaliskuun
Aika:
16:00 - 17:00