Etsimme toiminnanjohtajaa!

Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, joka toimii endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian kanssa elävien edunvalvojana ja vertaistuen mahdollistajana sekä vastuullisen kuukautispuheen edistäjänä. Korento ry on kasvava järjestö, joka työllistää vuonna 2023 neljä toimihenkilöä. Myös vapaaehtoisilla on merkittävä rooli tavoitteiden toteuttamisessa. Toimintaamme rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Korennolle haetaan toiminnanjohtajaa, Elina Purhon siirtyessä uusiin urahaasteisiin. 

“Viiden Korennolla vietetyn vuoden jälkeen siirryn haikein, mutta levollisin mielin kohti uusia työhaasteita. Korento on ollut innostava paikka työskennellä ja mukaan on kokemuksen lisäksi tarttunut myös paljon merkityksellisiä kohtaamisia. Viime vuosina kasvavan järjestön perustoimintoja on saatu vakiinnutettua ja kehitettyä ja tästä pisteestä seuraajani on hyvä jatkaa kohti uusia visioita. Lämmin kiitos kaikille yhteistyöstä!  -Elina Purho 

Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti Korennon toiminnasta ja taloudesta, sekä operatiivisesta johdosta ja henkilöstöstä. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta sisältää säännöllisesti työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Työhön kuuluu myös satunnaista matkustelua. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, ja tehtäviä on mahdollista hoitaa osin myös etänä. Toiminnanjohtajalta kuitenkin edellytetään säännöllistä läsnäoloa toimistolla.

Toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluu:

 • operatiivisen toiminnan johtaminen järjestön strategian ja arvojen mukaisesti
 • yhteiskunnallinen vaikuttaminen, sidosryhmätyö ja edustustyö
 • rahoituksesta huolehtiminen ja järjestön varainhankinnan kehittäminen yhdessä hallituksen kanssa
 • raportointi hallitukselle, jäsenistölle ja rahoittajalle
 • budjetista vastaaminen ja resurssienhallinta
 • esihenkilönä toimiminen muille järjestön työntekijöille
 • muun operatiivisen toiminnan kuten vapaaehtoistyön tukeminen
 • toiminnan kehittäminen yhteistyössä hallituksen kanssa
 • muita yhdistyksen toimintaan liittyviä tehtäviä

Eduksi katsotaan:

 • soveltuva korkeakoulututkinto 
 • vankka kokemus toimenkuvaa vastaavista tehtävistä, erityisesti STEA-kokemus, järjestön taloushallinnon kokemus ja esihenkilökokemus
 • kokemus järjestötoiminnasta, erityisesti edunvalvonta- ja vaikuttamistyöstä
 • kyky sopeutua vaihteleviin työtehtäviin, tilanteisiin ja työtahtiin
 • laajojen kokonaisuuksien hallinta ja kehittäminen
 • erinomaiset organisointitaidot ja itsenäinen työskentelyote
 • erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • sosiaalisen median kanavien hallinta erityisesti LinkedIn, Twitter ja Instagram 

Korento työnantajana ja palkkaus

Työnantajana Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry on yhdenvertainen ja sitoutunut syrjimättömyyteen niin työpaikalla kuin rekrytoinnissa. Panostamme toimihenkilöiden osallistamiseen ja avoimeen vuoropuheluun toimihenkilöitä koskevassa päätöksenteossa. Arvostamme jokaisen työpanosta ja asiantuntijuutta. Työelämä Korennolla on joustavaa ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaan sekä tietyiltä osin myös omaan työnkuvaan. Edistämme työssä jaksamista ja hyvinvointia ja tuemme jokaisen ammatillista kehitystä sekä omistajuutta omaan työhön. Hallituksemme on sitoutunut tämän työnantajalupauksemme toteutumiseen.

Korennolla palkkauksen pohjana on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimus. Pohjapalkka on vähintään 3 274,02 €/kk (vaativuusluokka 7), kun taustalla on 3 vuoden soveltuva työkokemus. Lisäksi palkkaan neuvotellaan henkilökohtainen palkanosa henkilön osaamisen ja soveltuvuuden pohjalta.

Hakumenettely

Lähetä hakemuksesi pdf-tiedostona sähköpostilla puheenjohtajalle sonja.karppanen(a)korento.fi 10.3.2023 mennessä. Pyydämme liittämään hakemukseen lyhyen videoesittelyn (maks. 2 min).  Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna ja toinen etähaastatteluna. Aloitamme ensimmäisen ja toisen kierroksen haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kolmas haastattelu kierros pyritään toteuttamaan Korennon toimistolla 15. tai 16.3. Toivomme uuden toiminnanjohtajan aloittavan tehtävissä mahdollisimman pian. 

Nykyinen toiminnanjohtaja Elina Purho vastaa mahdollisiin lisätiedusteluihin toimenkuvaan liittyen to 23.2. klo 13-14 ja pe 3.3. klo 10-12 puh. 050 372 4453. Lisäksi puheenjohtaja Sonja Karppanen vastaa muihin toimeen ja rekrytointiin liittyviin tiedusteluihin pe 24.2. klo 10-11 ja 1.3. klo 9-10 puh. 050 372 5903.

Tervetuloa johtamaan rentoa, innostunutta ja tavoitteellista työyhteisöämme!

Ajankohtaisiin kuvia (3)
Kategoriat:
Scroll to Top