Hae Moona-bloggaajaksi ke 22.5. mennessä!

hakuilmoitus toukokuu 2024 (1)

Haku Moona-bloggaajaksi on nyt auki!

Etsimme vielä erityisesti vulvodynian kanssa elävää bloggaajaa!

Elätkö endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa? Tuntuuko kirjoittaminen sinusta luontevalta tavalta purkaa ajatuksia ja tunteita? Haluaisitko kanavan omille ajatuksillesi? Nyt haku Moona-bloggaajaksi on auki!

Etsimme joukkoomme neljää uutta bloggaajaa. Moona-bloggaajana pääset liittymään noin kymmenen hengen bloggaajaryhmän jäseneksi ja saat kanavan oman tarinasi ja ajatustesi kertomiselle. Bloggaajana pääset kirjoittamaan noin kahdeksan viikon välein eli yhteensä viisi kertaa vuodessa.

Blogissa voi käsitellä esimerkiksi sairauden/oireyhtymän vaikutuksia terveyteen, työelämään ja ihmissuhteisiin, sekä totta kai sairastavan arkeen liittyviä asioita kuten lääkärikäyntejä ja lääkekokeiluja. Tai jotain ihan muuta!

Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä miettimään blogin aiheita, sillä bloggaajana saat sekä perehdytyksen että muiden bloggaajien, toimiston työntekijöiden ja blogin vetäjän tuen. Aiempaa kokemusta blogin tekemisestä ei siis tarvita. Kannustamme toinen toisiamme!

Jotta joukkomme pysyisi monipuolisena, haemme tällä kertaa kahta endometrioosia sairastavaa ja kahta muita Korennon edustamia sairauksia/oireyhtymiä sairastavaa kirjoittajaa. Mikäli hakijoita ei löydy tarpeeksi tai tulee todella paljon, saatamme muuttaa hakukriteereitä haun aikana.

Hakuaika on 8.-22.5.2024. Näin haet mukaan:

  • Kirjoita itsestäsi esittely, joka voidaan mahdollisesti (ainakin muokattuna) julkaista Moona-blogissa ensimmäisenä kirjoituksenasi. Mitä haluat kertoa itsestäsi? Mikä on suhteesi endometrioosiin, adenomyoosiin, PCOS:aan tai vulvodyniaan? Miksi haluat mukaan kirjoittamaan ja millaisia aiheita haluaisit jatkossa käsitellä?
  • Lähetä teksti sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@korento.fi viimeistään 22.5.
  • Odota yhteydenottoamme!

Tutustu Moona-blogiin tästä: Moona-Blogi | Moona.info

Kategoriat: