Haku nuorten vertaistukileirille 2023 on auki!

Ajankohtaisiinblogiin banner kuvia

Nuorten vertaistukileiri järjestetään taas tänä kesänä! Leiri pidetään Tampereella, Varalassa 9.-11.6.2023.

Viikonloppu on tarkoitettu 16–29-vuotiaille endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa eläville tai sairautta itsellään epäileville.

Leiri alkaa perjantaina 9.6. klo 15 yhteisellä ohjelmalla ja päättyy sunnuntaina 11.6. lounaaseen (lounas klo 12-13).  Viikonlopun aikana on luvassa yhteistä ohjelmaa vertaistuen ja rennon yhdessäolon merkeissä.

Leirin hinta on 30€/osallistuja. Tämä sisältää majoituksen ja ohjelman mukaiset ruokailut viikonlopun aikana. Matkakuluja ei korvata. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Viikonloppuun osallistujilta odotamme järjestettyyn ohjelmaan osallistumista oman voinnin mukaan.

Haku on auki 2.5. asti. Valinnat ilmoitetaan 9.5. mennessä.

Hakulomake: https://forms.gle/XW7qDBdYASp5AUPf7

Valinnoissa otetaan huomioon sairaus/oireyhtymä, ikä, mahdollinen aikaisempi osallistuminen leirille sekä aikaisemmin varasijalle jääminen. Leiri pyritään järjestämään niin, että kaikista sairauksista ja oireyhtymistä on tasaisesti osallistujia.

Peruutukset viimeistään 26.5. mennessä. Alle kaksi viikkoa ennen leiriä ilman pätevää syytä tehdystä peruutuksesta peritään leirin hinta 30 euroa. Lääkärintodistusta vastaan maksu kuitataan.

Jos sinulla on jotain kysyttävää nuorten vertaistukileiristä, ota yhteyttä: vertaistuki@korento.fi

Lämpimästi tervetuloa leirille!

Terveisin leiriohjaajat

järjestökoordinaattori Inka Haapasalmi ja projektikoordinaattori Tiia Tuovinen
Kategoriat: