Haku nuorten vertaistukileirille on nyt auki!

Iloisena pääsemme jakamaan kanssanne, että nuorten vertaistukileiri järjestetään taas tänä kesänä muutaman vuoden tauon jälkeen!

Leiri järjestetään 10.-12.6.2022 Kuortaneen Urheiluopistolla, Seinäjoella. Viikonloppu on tarkoitettu 16–29-vuotiaille endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa eläville tai sairautta itsellään epäileville. Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 1.5. Hae mukaan tästä!

Kuortaneen Urheiluopistolle kulkee Seinäjoelta linja-auto, jonka aikataulut osallistujan on hyvä tarkistaa etukäteen. Tarvittaessa voit myös pyrkiä sopimaan kimppakyydeistä muiden osallistujien kanssa.

Leirin hinta on 30€/osallistuja. Tämä sisältää majoituksen ja ohjelman mukaiset ruokailut viikonlopun aikana. Matkakuluja ei korvata. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Viikonloppuun osallistujilta edellytämme järjestettyyn ohjelmaan osallistumista oman voinnin mukaan.

Valinnoissa otetaan huomioon sairaus/oireyhtymä, ikä, mahdollinen aikaisempi osallistuminen leirille sekä aikaisemmin varasijalle jääminen. Leiri pyritään järjestämään niin, että kaikista sairauksista ja oireyhtymistä on tasaisesti osallistujia. Vuonna 2019 varasijalle jääneet sekä ensimmäistä kertaa leirille osallistuvat ovat etusijalla.

Ilmoitamme leirille valituille 13.5. mennessä. Alle kaksi viikkoa ennen leiriä ilman pätevää syytä tehdystä peruutuksesta peritään leirin hinta 30 euroa jo syntyneiden kulujen kattamiseksi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää nuorten vertaistukileiristä, ota yhteyttä piia.suoranta(a)korento.fi tai riikka.uljas-barman(a)korento.fi.

Lämpimästi tervetuloa leirille! Hakulomakkeeseen pääset tästä.

nettisivun kuva ajankohtaistatapahtumat (1)
Kategoriat:
Scroll to Top