Juhlimme 20-vuotista taivalta, Tervetuloa mukaan!

Endometrioosiyhdistys ry (nyk. Korento ry) on toiminut endometrioosia ja adenomyoosia sairastavien tukena jo 20 vuotta ja viettää tänä vuonna juhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys laajensi toimintaansa koskemaan myös PCOS:n sekä vulvodynian kanssa eläviä ja sen myötä myös nimi muuttui Korento ry:ksi.

Juhlavuosi pitää sisällään keväällä nimen, visuaalisen ilmeen ja nettisivujen uudistamiset. Varsinaista juhlapäivää vietämme Tampereella lauantaina 25.5.2019. Työväenmuseo Werstaan tiloissa.Tällöin järjestämme kaikille avoimen, maksuttoman juhlaseminaarin, jossa juhlapuhujina ovat endometrioosista väitöskirjaa tekevä Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Liisu Saavalainen sekä Lunetten toimitusjohtaja Heli Kurjanen. Lisäksi juhlaseminaarissa paneelikeskustelu avoimemmasta gynekologisesta puheesta ja sen lisäämisestä sekä tarinateatteri-esitys.

Jatkamme juhlia iltajuhlassa, jossa illallisen lisäksi on tarjolla musiikkia, tanssia sekä mentalistin vierailu. Iltajuhliin on mahdollista ostaa illalliskortteja. Lisätietoja juhlasta löydät täältä

Syksyllä jatkamme juhlintaa #yhdessä2019 -teemalla järjestettävien Aluetapahtumien muodossa sekä Elämää endometrioosin kanssa – valokuvanäyttely kiertää ympäri Suomea. Tästä myös tarkemmat aikataulut täydentyy myöhemmin.

 

Tervetuloa mukaan osallistumaan juhlavuoden tapahtumiin!

Ilmoittautuminen Juhlapäivään 25.5 on nyt käynnissä!

pallot
Kategoriat:
Scroll to Top