Korennon puheenjohtajaehdokkaat Elli ja Jasmiina

Korennon uusi puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa 2.12. Puheenjohtajaksi on ilmoittautunut kaksi ehdokasta: Elli Iivanainen ja Jasmiina Kiiski. Ehdokkaisiin voi tutustua alla olevista hakemuksista.

Elli Iivanainen

Olen 22-vuotias Tamperelainen opiskelijatyttö. Kirjoittelen parhaillaan suomen kielen kandia, ja asustelen kumppanini ja kissan kanssa. Olen rento ja pirtsakka tyyppi, mutta vakavampikin puoli löytyy. Sopeudun loistavasti tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

Miksi haluat Korennon hallituksen puheenjohtajaksi?

Olen aiemmin toiminut Korennossa sihteerinä ja talousvastaavana. Järjestötyöskentely ja etenkin Korento ja Korennon agenda ovat lähellä sydäntäni. Haluan edistää sekä omaani että toisten hyvinvointia edunvalvonnan keinoin. Kykyni ja aikaisemmat edustustehtävät antavat tähän hyvät valmiudet. Koen myös kykeneväni astumaan johtajan saappaisiin, kun sellaiseen tulee tilaisuus. Nyt voisi olla oikea hetki tarttua puheenjohtajan nuijaan, ja luotsata Korento seuraavaa kahta vuotta kohti.

 

Jasmiina Kiiski

Moikka, mun nimi on Jasmiina ja olen Korennon vuoden 2022 vuoden vapaaehtoinen, somelähettiläs ja yksi ensimmäisistä kokemustoimijoista. Lisäksi olen auttanut erityisesti endometrioosin teemaviikkojen suunnittelussa ja tukipuhelinpäivystäjänä. Asun Espoossa ja olen ollut mukana niin vapaaehtoistoiminnassa kuin järjestöissä nuoresta asti, niin Suomessa kuin Tanskassakin. Sydäntä lähellä on ollut lisätä tietoisuutta niin hankalasta endometrioosista kuin nuorena sairastamisesta, lähinnä suomeksi ja englanniksi. Koulutukseltani olen branding and marketing Management:in kandidaatti.

Miksi haluat Korennon hallituksen puheenjohtajaksi?

Hallitus tuntuu luonnolliselta seuraavalta askeleelta vapaaehtois”urallani” endometrioosin, adenonyoosin ja vulvodynian kanssa. Olen mielestäni kerännyt hyvää kokemusta niin vapaaehtoistehtävistä kuin teemapäivien järjestämisestä, ja erityisesti nyt viimeisen kahden vuoden aikana kokemustoimijana erilaisissa tapahtumissa, oppilaitoksissa ja seminaareissa. Olen myös päässyt verkostoitumaan edellisen toiminnanjohtajan kanssa seminaareissa eri sidosryhmien kanssa, ja se on tuntunut luonnolliselta monin tavoin. Koulutukseni ja kokemukseni vapaaehtoisena tukee mielestäni hallitustehtäviä monin tavoin.

asiakasmaksulausunto
Kategoriat:
Korento ry
Scroll to Top