Korento ry:llä uusi toiminnanjohtaja

Korento ry:llä avautui toiminnanjohtajan tehtävä edellisen lähdettyä uusiin haasteisiin. Toiminnanjohtajan rekrytointi aloitettiin maaliskuussa ja haun päättymispäivään mennessä hakemuksia tuli 12 kappaletta. Haastatteluihin valittiin 5 hakijaa. Haastattelut tehtiin etänä videoyhteydellä 30.3.2020.  Rekrytointitiimi ja hallitus kokoontuivat tiistaina 31.3.2020 valitsemaan hakemusten ja haastattelujen perusteella seuraavan toiminnanjohtajan.

 

Kommentti puheenjohtajalta:

”Valinta ei ollut helppo. Kaikki hakijat tehtävään olivat vahvoja ja jokainen heistä olisi tuonut järjestöömme jotain uutta. Katsomme, että lopullinen valintamme on se oikea ratkaisu meidän järjestöllemme ja jäsenillemme. Haluan kiittää kaikkia hakijoita mielenkiinnosta tehtävää kohtaan ja toivottaa menestystä tulevaisuuden haasteisiin.”

 

Korennon uusi toiminnanjohtaja on HM Elina Purho. Hän toimii tällä hetkellä Korento ry:ssä järjestökoordinaattorina sekä va. toiminnanjohtajana ja siirtyy toiminnanjohtajan tehtävään maanantaina 6.4.2020. Valintaan vaikuttivat Elinan järjestö- ja esihenkilökokemukset, viestinnällinen osaaminen ja kokemus STEA-rahoituksesta. Eduksi katsoimme haastattelussa esiin tulleen Elinan intohimon ja innovatiivisen otteen toiminnanjohtajan tehtävään ja siinä toimimiseen. Mahdolliset rekrytointiin liittyvät tiedustelut voi osoittaa puheenjohtajalle puheenjohtaja(a)korento.fi.

 

Elinan terveiset:

”Olen hyvin otettu valinnastani ja siirryn uusiin tehtäviin innokkain ja luottavaisin mielin. Olen nykyisissä työtehtävissäni päässyt tutustumaan Korennon toimintaan hyvin monipuolisesti ja kaikki edustamamme sairaudet ja oireyhtymät ovat minulle jo tuttuja. Järjestömme toiminnassa on tapahtunut isoja muutoksia pienessä ajassa ja nyt on sopiva hetki keskittyä myös toiminnan vakiinnuttamiseen. Tukevalta ja varmalta pohjalta on hyvä suunnata kohti tulevaa ja rakentaa uutta. Korento edustaa jopa 600 000 gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa elävää. Sekä endometrioosi, adenomyoosi, PCOS että vulvodynia ovat yhä liian monelle täysin tuntemattomia. Diagnoosiviiveet ovat edelleen pitkiä ja liian moni joutuu elämään kipujen tai muiden elämää hankaloittavien oireiden kanssa. Paljon hyvää on jo saatu aikaan, mutta paljon tehtävää on vielä edessä. Kuljetaan tämä matka yhdessä!”

uusi_toiminnanjohtaja
Kategoriat:
Scroll to Top