Tervetuloa Korennon syyskokoukseen 2.12.2023 klo 16!

Syyskokous

Syyskokous pidetään hybridikokouksena 2.12.2023 klo 16:00. Toimiston ovet avautuvat klo 15:15. Kokous pidetään Tampereella Korennon toimistolla (Näsilinnankatu 22 A 20, 4. krs) ja Google Meet välityksellä. Kokouksessa on mahdollisuus vaikuttaa suoraan Korennon toimintaan äänestämällä uuden puheenjohtajan ja hallituksen valinnassa sekä toimintasuunnitelman hyväksynnässä. Vuosikokouksen jälkeen myös esitellään Korennon tuore strategia sekä 25-vuotisjuhlavuoden ohjelma.

Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua jäsenet, pelkällä puheoikeudella jäsenmaksun maksaneet kannatusjäsenet ja työntekijät sekä ilman ääni- tai puheoikeutta muut henkilöt, ellei jäsenistö pyydä perustellusti suljettua käsittelyä.

Ilmoittauduthan kokoukseen 26.11. klo 23:59 mennessä. Ilmoittaudu kokoukseen tästä. Kokoukseen osallistumista koskevia käytännön asioita voi kysyä toiminnanjohtaja Olga Haapa-aholta (olga.haapa-aho(a)korento.fi). 

Jos osallistut edustajan välityksellä niin toimitathan valtakirjan allekirjoitettuna hallituksen sihteerille Miska Karhulle (miska.karhu(a)korento.fi) 26.11. klo 23:59 mennessä. Valtakirjan voit ladata tästä (pdf-tiedosto). Huomaathan, että edustajan on oltava fyysisesti läsnä kokouksessa. Ilmoita Miskalle myös, jos haluat katsoa kokousmateriaaleja osallistumatta kokoukseen. 

Korennon vuosikokouskäytänteet löytyvät täältä (pdf-tiedosto). Pyydämme kaikkia osallistuvia tutustumaan kokouskäytänteisiin etukäteen.

Alla on kokouksen esityslista. Kokouksen materiaaleihin (puheenjohtaja- ja hallitusehdokkaiden esittelyt, toimintasuunnitelma, talousarvio) pääsee tutustumaan etukäteen osallistujille ja kiinnostuneille jäsenille 29.11. klo 18:00 mennessä toimitettavan linkin kautta. 

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. Kokouksen avaus
 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja heidän äänioikeutensa
 3. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 6. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta varsinaisten, kannattaja- ja kunniajäsenien osalta
  Hallituksen esitys vahvistuu hallituksen marraskuun kokouksessa.
  Puheenjohtaja esittää hallitukselle: Jäsenmaksuja muutettiin 2020 syyskokouksessa ja silloin yleinen konsensus oli, ettei niitä muuteta hetkeen. Hallitus 2023 esittää, että jäsenmaksut pidetään ennallaan: Varsinainen jäsenyys 25e, kannatusjäsenyys 15e, yritys- tai yhteisökannatusjäsenyys 350e.
 7. Päätetään hallituksen puheenjohtajan sekä muiden hallituksen jäsenten palkkioista
  Hallituksen esitys vahvistuu hallituksen marraskuun kokouksessa.
  Puheenjohtaja esittää hallitukselle: Esitämme, että palkkioita ei makseta edellisten vuosien tapaan.
 8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä talousarvio seuraavalle vuodelle
 9. Valitaan hallituksen puheenjohtaja
  Puheenjohtajaksi saavat hakea kaikki yhdistyksen jäsenet. Linkki hakulomakkeeseen.
 10. Valitaan hallituksen muut jäsenet
  Hallitukseen saavat hakea kaikki yhdistyksen jäsenet. Linkki hakulomakkeeseen.
 11. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat 
 12. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
 13. Päätetään kokous

Mikäli sinulla on kysyttävää kokouksen kulusta, esityslistasta tai muuta asiaa vuosikokoukseen liittyen (muu kuin ilmoittautumisasia) niin otathan yhteyttä minuun: sonja.karppanen(a)korento.fi. Vastaan mielelläni myös hallituksen jäseneksi tai puheenjohtajaksi hakemista koskeviin kysymyksiin!

Lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen vaikuttamaan yhteisen järjestömme asioihin! 

Sonja Karppanen

Korento ry puheenjohtaja

Kategoriat: