Tarjolla maksutonta ratkaisukeskeistä valmennusta

Ajankohtaisiinblogiin banner kuvia (11)

Tarjolla maksutonta ratkaisukeskeistä valmennusta opiskelija Anniina Ahoselta. Lue alta, mitä Anniina kertoo palvelusta!

Hei!

Olen lähihoitaja, opiskelijatietohallinnon osaaja, ravintola-alan moniottelija sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen opiskelija LCAF Certified Coach® -koulutusohjelmassa. Saan koulutusohjelmani mukaisesti nyt tarjota asiakkaille ilmaisia valmennusharjoituksia.

Koska erilaisien kipuoireiden sekä vaikeidenkin perhetilanteiden kanssa eläminen on omasta elämästä sekä edellisistä työtehtävistä käsin nähtynä ja koettuna varsin tuttua haluan ehdottomasti tarjota apua kohderyhmille, jotka elävät hankalissa elämäntilanteissa sairauksien tai muiden kuormittavien tekijöiden kanssa.

Ratkaisukeskeinen valmennus on valmennusmuoto, jossa pyrimme lisäämään elämänlaatua selkeyttämällä ja kirkastamalla omaa ajattelua ja tavoitteita, löytämään uusia tai kadoksissa olleita toimintamalleja ja vahvistamaan omia voimavarojasi niin, että voit saavuttaa haluamasi tuloksia elämän eri osa-alueilla.

Tavoite voi olla pieni ja hyvin arkinen, määrittelet sen itse.

Valmennus sopii sinulle, jos koet esimerkiksi, että:

  •  arki on takkuista
  • et palaudu kunnolla
  • et pysty keskittymään
  • et pysty päästämään irti negatiivisista ajatuskeloista
  •  koet olevasi kuormittunut ja kiireinen
  •  kaipaat muutosta
  •  koet tarvitsevasi työkaluja parantaaksesi elämänlaatuasi

Ratkaisukeskeinen valmennus ei ole terapiaa.
Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen.

Huomioithan, että valmennus ei ole Korennon vertaistukitoimintaa, eikä Korento vastaa valmennuksen sisällöstä. En luovuta valmennettavien yhteydenotoista enkä valmennuksista tietoja kolmansille osapuolille, en näin ollen myöskään Korennolle.
Kartoitamme ensin valmennustarpeesi, eikä sinun tarvitse ennen ensimmäistä tapaamista sitoutua valmennukseen.
Tapaamiset tapahtuvat zoomissa, puhelimitse tai videopuhelussa.

Yt. Anniina
0456156379
mariaanniina.ahonen@gmail.com

Kategoriat: