Tervetuloa Korennolle Piia ja Heidi!

Korennolla on aloittanut syyskuun alussa kaksi uutta työntekijää. Tervetuloa mukaan tiimiin Piia ja Heidi! 

Piia: 

Olen Piia, 26-vuotias filosofian maisteri Jyväskylästä. Hurahdin järjestömaailmaan 2016 ja sinne olen jäänyt – siitä lähtien olen myös tiennyt, että haluan tehdä töitä järjestöalalla. Korennolla olen toiminut nuorisotiimin jäsenenä, Endorfiinin toimituskunnan jäsenenä, harjoittelijana ja nyt järjestöassistenttina. Järjestöassistenttina avustan mm. vapaaehtois- ja vertaistukitoiminnan toteuttamisessa, Korennon somesisällössä ja jäsenasioissa.

Heidi:

Moikka moi! Olen Heidi, 38-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereelta. Työni on aina liittynyt jotenkin ihmisten auttamiseen: Toimin pitkään työttömyyden ja toimintakyvyn aleneman vuoksi haastavassa elämäntilanteessa olevien ihmisten tukityössä. Neurologisia pitkäaikaissairauksia sairastavat lapset perheineen toivat minut puolestaan järjestökentälle asiantuntijatehtäviin ja siitä lähtien on kolmas sektori ollut paikkani. Korennolla työskentelen vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminnan koordinointiin (erityisesti endometrioosi ja adenomyoosi) liittyvien asioiden parissa.

Mikäli jokin järjestön toimintaan liittyvä asia askarruttaa, työntekijät vastaavat mielellään kysymyksiin. Olethan rohkeasti yhteydessä, olemme täällä sinua varten! Toimiston yhteystiedot löytyvät täältä

 

Vasemmalla Piia ja oikealla Heidi
Kategoriat:
Scroll to Top