Tervetuloa Korennon syyskokoukseen 26.11.2022 klo 14:00

Syyskokous pidetään hybridikokouksena 26.11.2022 klo 14:00. Toimiston ovet avautuvat klo 13:00. Kokous pidetään Tampereella Korennon toimistolla (Näsilinnankatu 22 A 20, 4. krs) ja Google Meetin välityksellä. Kokouksessa on mahdollisuus vaikuttaa suoraan Korennon toimintaa niin äänestämällä hallituksen valinnassa kuin toimintasuunnitelman hyväksynnässä.

Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua vuosimaksun 2022 maksaneet jäsenet, pelkällä puheoikeudella jäsenmaksun maksaneet kannatusjäsenet ja työntekijät sekä ilman ääni- tai puheoikeutta muut henkilöt, ellei jäsenistö pyydä perustellusti suljettua käsittelyä.

Ilmoittauduthan tästä linkistä kokoukseen 20.11. klo 18:00 mennessä. Jos haet hallitukseen voit ilmoittautua hallituksen hakulomakkeen tai puheenjohtajan hakulomakkeen kautta. Jos osallistut edustajan välityksellä, toimitathan valtakirjan allekirjoitettuna hallituksen sihteerille Miska Karhulle 20.11. klo 18:00 mennessä. Huomaathan, että edustajan on oltava fyysisesti läsnä kokouksessa. Ilmoita Miskalle myös, jos haluat katsoa kokousmateriaaleja osallistumatta kokoukseen. 

Korennon vuosikokouskäytänteet löytyvät täältä. Pyydämme kaikkia osallistuvia tutustumaan kokouskäytänteisiin etukäteen.

Alla on kokouksen esityslista. Kokouksen materiaaleihin (hallitusehdokkaiden esittelyt, toimintasuunnitelma, talousarvio) pääsee tutustumaan etukäteen osallistujille ja kiinnostuneille jäsenille 23.11. klo 18:00 mennessä toimitettavan linkin kautta. 

 

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. Kokouksen avaus
 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja heidän äänioikeutensa
 3. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 6. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta varsinaisten, kannattaja- ja kunniajäsenien osalta. Hallituksen esitys: Jäsenmaksuja muutettiin 2020 syyskokouksessa ja silloin yleinen konsensus oli, ettei niitä muuteta hetkeen. Hallitus 2022 esittää, että jäsenmaksut pidetään ennallaan: Varsinainen jäsenyys 25e, kannatusjäsenyys 15e, yritys- tai yhteisökannatusjäsenyys 350e.
 7. Päätetään hallituksen puheenjohtajan sekä muiden hallituksen jäsenten palkkioista. Hallituksen esitys: Esitämme, että palkkioita ei makseta edellisten vuosien tapaan.
 8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä talousarvio seuraavalle vuodelle
 9. Valitaan hallituksen puheenjohtaja. Puheenjohtajaksi saavat hakea kaikki jäsenmaksun 2022 maksaneet jäsenet. 
 10. Valitaan hallituksen muut jäsenet. Hallitukseen saavat hakea kaikki jäsenmaksun 2022 maksaneet jäsenet. 
 11. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
 12. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.                                                                           a) Sääntöjen päivitys: Kevätkokouksessa 2022 päätettiin tarkastaa säännöt kokonaisuutena ja korjata nämä syyskokouksen päätettäväksi. Päivitetty sääntömuutosehdotus on kokousmateriaaleissa. Sääntöjen sisältöä ei olennaisesti muuteta päivityksen yhteydessä.
 13. Päätetään kokous

Mikäli sinulla on kysyttävää kokouksen kulusta, esityslistasta tai muuta asiaa vuosikokoukseen liittyen (muu kuin ilmoittautumisasia), otathan yhteyttä minuun: sonja.karppanen(a)korento.fi. Puheenjohtajavaaliin liittyvissä asioissa kysymyksiin vastaa varapuheenjohtaja Taru Savolainen (taru.savolainen(a)korento.fi).

Lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen vaikuttamaan yhteisen järjestömme asioihin! 

Sonja Karppanen

Korento ry puheenjohtaja

Syyskokous_2022
Kategoriat:
Scroll to Top