Vapaaehtoisten koulutuspäivä lauantaina 9.4.2022

nettisivun kuva ajankohtaistatapahtumat (11)

Tervetuloa Korennon vapaaehtoiskoulutukseen lauantaina 9.4.! Päivän aikana on tarjolla ohjelmaa sekä uusille vapaaehtoisille että jo toiminnassa mukana oleville.

Koulutuspäivä alkaa klo 10 erityisesti uusille vapaaehtoisille tarkoitetulla osiolla, jossa tutustumme toisiimme, Korentoon ja Korennon vapaaehtoistoimintaan. Tämän jälkeen on tarjolla kaksi eri perehdytystä: joko chat-ohjaajana toimiminen tai Korennon kertaluontoiset vapaaehtoistehtävät (kuten vierailu Korennon instagramissa, blogitekstin kirjoittaminen, vierailut sairaaloiden OLKA-pisteillä tai muissa tapahtumissa sekä teemaviikkojen suunnittelu). Lounaan jälkeen vuorossa on tutkija ja kouluttaja Jenni Spännärin koulutus aiheesta ”Viisaasti vapaaehtoistyössä: auttaminen, myötätunto ja viisaus”. Tervetuloa herättelemään ajatuksia oman elämän ja kokemusten merityksestä vertaistuessa. Entä miten välttää myötätuntouupumisen karikot? Lopetamme päivän klo 14:30.

Koulutuspäivä järjestetään Zoomissa. Korento korvaa koko koulutuspäivään osallistuville lounaan kuittia vastaan.

Vapaaehtoisena olet mukana tarjoamassa vertaistukea muille saman sairauden kanssa eläville sekä lisäämässä tietoisuutta ja ymmärrystä gynekologisista sairauksista ja oireyhtymistä. Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja tapaamaan muita vapaaehtoisia!

Ilmoittaudu mukaan ke 6.4. mennessä tästä linkistä.

Kategoriat: