Vertaistukikysely on avattu

Ajankohtaisiin kuvia (1)

Korento ry:n vertaistukikysely on taas auki! Korento tarjoaa endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian kanssa eläville ja heidän läheisilleen vertaistukea eri muodoissa. Vertaistuen mahdollistavat Korennon vapaaehtoiset.

Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään vertaistukitoimintaamme. Lisäksi käytämme kyselyn vastauksia raportoidessamme toiminnastamme rahoittajallemme STEA:lle (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus). Kyselyn tuloksia ja sitaatteja vastauksista voidaan käyttää myös Korennon viestinnässä, mutta ei niin että vastaaja olisi tunnistettavissa. Kyselyyn vastataan nimettömästi.

Kyselyyn vastanneiden ja sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvomme kaksi leffalippua. Jos haluat osallistua leffalippujen arvontaan, jätä sähköpostiosoitteesi vastaamisen jälkeen saamasi linkin kautta. Sähköpostiosoite ei ole yhdistettävissä vastauksiisi.

Vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. Jätäthän vastauksesi 15.1.2023 mennessä! Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Jos haluat esittää kysymyksiä kyselystä tai vertaistuesta, tavoitat Korennon työntekijät osoitteesta vertaistuki@korento.fi.Lämmin kiitos ajastasi!

Kategoriat: