Vuoden 2024 jäsenmaksulaskut on lähetetty

Ajankohtaisiinblogiin-banner-kuvia-2

Lähetimme eilen maanantaina 25.3. vuoden 2024 jäsenmaksulaskut. Laskujen eräpäivä on huhtikuun puolivälissä ja suurin osa laskuista on lähetetty sähköpostitse. Paperista laskua toivoneille laskut on postitettu.

Muistathan käyttää maksaessasi laskusta löytyvää viitenumeroa. Jos viitenumeroa ei merkitä maksuun tai se on merkitty väärin (esimerkiksi viestikenttään viitenumero-kentän sijasta), maksusuoritus ei kirjaudu jäsenrekisterijärjestelmään.

Jos et ole saanut laskua, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion ja esimerkiksi Gmailissa myös Tarjoukset- ja Sosiaaliset verkostot -kansiot. Viestin aihe on “Korento ry:n jäsenmaksu 2024”.

Jos laskua ei löydy tai olet vahingossa maksanut jäsenmaksun esimerkiksi viime vuoden viitteellä, olethan yhteydessä sähköpostitse jasenasiat(a)korento.fi.

Korennon jäsenenä autat tarjoamaan tietoa ja tukea gynekologisesti sairastaville ja oireileville sekä olet mukana mahdollistamassa järjestön vaikuttamistyötä. Jäsenetuihisi voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa korento.fi/yhdistys/jasenedut/.

Lämmin kiitos arvokkaasta tuestasi! 💛💙💜

Kategoriat: