Chat

Korento ry tarjoaa chatteja endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian kanssa eläville. Valikoimassa on vapaaehtoisten ohjaamia vertaistukichatteja ja erilaisia teemachatteja sekä asiantuntijoiden ajanvarauschatteja. Alta löydät tiedot chateista ja niiden ajankohdat.

Lisäksi Korento tarjoaa keskusteluryhmiä. Niiden tiedot löydät sivun lopusta.

 

Vertaistukichatit

Vertaistukichatit ovat avoimia kaikille ko. sairauden/oireyhtymän kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville sekä muille aiheesta kiinnostuneille (esim. perheenjäsenet). Chatin tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen vertaistukea tuettavan sijainnista riippumatta. Chat-ohjaajana toimii Korennon vapaaehtoinen.

Endometrioosi ja adenomyoosi

  • Vuoden 2021 ensimmäinen vertaistukichat pidetään tiistaina 26.1.2021 klo 18.00-19.30.
  • Pääset liittymään chattiin täältä.

PCOS

  • Tulossa myöhemmin.

Vulvodynia

  • Tulossa myöhemmin.

Nuorisotiimin Pimppichat

  • Alle 30-vuotiaille tarkoitettu chat.
  • Tulossa myöhemmin.

 

Chatit toteutetaan Hyvä kysymys -alustalla ja kunkin chatin linkki lisätään tälle sivulle noin viikko ennen tapahtumaa. Chattiin voi liittyä kirjautumatta antamalla itselleen nimimerkin.

Tutustu Korennon chat-ohjeisiin.

 

Kahdenkeskiset seksuaalineuvonta-chatit

  • Herättääkö gynekologinen sairautesi / oireyhtymäsi seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä? Varaa aika kahdenkeskiseen keskusteluun seksuaalineuvojaopiskelija Mirva Juurikivi-Marttilan kanssa. Voit keskustella mahdollisista seksuaalisuuteen liittyvistä haasteista ja muista seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistasi.
  • Jos kaikki chat-ajat ovat jo varattuja, voit seurata tilannetta mahdollisten peruutusten varalta.
  • Chatit toteutetaan Hyvä kysymys -alustan Ajanvarauschat-työkalulla. Voit varata ajan henkilökohtaiseen keskusteluun täältä. Vapaat ajat ja tarkemmat ohjeet ajanvarauschatin käyttöön löydät linkistä. Hyvässä kysymyksessä toteutetaan muitakin chatteja. Korennon chatit ovat nimeltään "Seksuaalineuvonta-chat". Tarkista, ennen varaamista, että kyseisen chatin on tuottanut Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry.
  • Tällä hetkellä ei varattavissa olevia aikoja.

 

Suljetut keskusteluryhmät

Jos olet kiinnostunut suljetuista keskusteluryhmistä, jotka ovat teemoitettu sairauden/oireyhtymän mukaan, tässä linkit keskusteluryhmiin:

Vulvodynian keskusteluryhmä: https://www.hyvakysymys.fi/keskusteluryhmat/elamaa-vulvodynian-kanssa/

Endometrioosin keskusteluryhmä:
https://www.hyvakysymys.fi/keskusteluryhmat/elamaa-endometrioosin-kanssa/

Chat-tuki
Scroll to Top