Chat

Korento ry tarjoaa chatteja endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian kanssa eläville. Valikoimassa on vapaaehtoisten ohjaamia vertaistukichatteja ja erilaisia teemachatteja sekä asiantuntijoiden ajanvarauschatteja. Alta löydät tiedot chateista ja niiden ajankohdat.

Lisäksi Korento tarjoaa keskusteluryhmiä. Niiden tiedot löydät sivun lopusta.

 

Vertaistukichatit

Vertaistukichatit ovat avoimia kaikille ko. sairauden/oireyhtymän kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville sekä muille aiheesta kiinnostuneille (esim. perheenjäsenet). Chatin tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen vertaistukea tuettavan sijainnista riippumatta. Chat-ohjaajana toimii Korennon vapaaehtoinen.

Teema-chat: VAGINISMI

  • Torstaina 19.11. klo 18.00-19.30.
  • Liittyykö gynekologiseen sairauteesi ja oireyhtymääsi myös vaginismia? Tervetuloa jakamaan vertaisten kanssa ajatuksia vaginismista. Chatin ohjaa vapaaehtoinen vertainen.

Endometrioosi ja adenomyoosi

  • Vertaistukichat ti 3.11. klo 18.00-19.30.

PCOS

  • Vertaistukichat ke 21.10. klo 19.00-20.30.
  • Pääset liittymään chattiin täältä.

Vulvodynia

  • Vertaistukichat ke 11.11. klo 19:00-20:30.

Nuorisotiimin Pimppichat

  • Alle 30-vuotiaille tarkoitettu chat.

Chatit toteutetaan Hyvä kysymys -alustalla ja kunkin chatin linkki lisätään tälle sivulle noin viikko ennen tapahtumaa. Chattiin voi liittyä kirjautumatta antamalla itselleen nimimerkin.

Tutustu Korennon chat-ohjeisiin.

 

Kahdenkeskiset seksuaalineuvonta-chatit

  • Herättääkö gynekologinen sairautesi / oireyhtymäsi seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä? Varaa aika kahdenkeskiseen keskusteluun seksuaalineuvojaopiskelija Mirva Juurikivi-Marttilan kanssa. Voit keskustella mahdollisista seksuaalisuuteen liittyvistä haasteista ja muista seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistasi.

Varattavissa olevat ajat:

  • uusia aikoja tulossa syksyllä!

 

Suljetut keskusteluryhmät

Jos olet kiinnostunut suljetuista keskusteluryhmistä, jotka ovat teemoitettu sairauden/oireyhtymän mukaan, tässä linkit keskusteluryhmiin:

Vulvodynian keskusteluryhmä: https://www.hyvakysymys.fi/keskusteluryhmat/elamaa-vulvodynian-kanssa/

Endometrioosin keskusteluryhmä:
https://www.hyvakysymys.fi/keskusteluryhmat/elamaa-endometrioosin-kanssa/

Chat-tuki
Scroll to Top