Jäsenlehti Endorfiini

"Endorfiini tarkoittaa elimistön tuottamaa hyvän olon hormonia, joka vähentää kivun tunnetta. Endorfiinia vapautuu mieluisan tekemisen yhteydessä, ja sitä Endorfiinin lukeminen yhdistyksen jäsenille on − mieluisaa tekemistä."

Korento julkaisee neljä kertaa vuodessa Endorfiini-jäsenlehteä.

Lehti sisältää ajankohtaista tietoa endometrioosista, adenomyoosista, PCOS:stä ja vulvodyniasta, asiantuntijoiden haastatteluja, jäsenten kokemuksia ja tietoa vertaistoiminnan mahdollisuuksista. Endorfiini-lehti on jäsenten luettavissa myös sähköisenä. Siirry lukemaan sähköistä jäsenlehteä tästä.

Lehti tuotetaan vapaaehtoisvoimin ja lehteen otetaan mielellään mukaan uusia vapaaehtoisia. Voit tulla mukaan pidemmäksi aikaa tai kirjoittaa yksittäisen jutun lehteen. Myös juttuvinkit ovat tervetulleita. Mikäli tahtoisit mukaan tekemään Endorfiinia, ole rohkeasti yhteydessä päätoimittajiin!

Endorfiinin päätoimittajina toimivat Miska Karhu ja Maria Hakala. Yhteyden päätoimittajiin saat sähköpostitse toimitus(a)korento.fi.

Juttuvinkit, lehteen tuleva materiaali, mainokset ja ilmoitukset Endorfiinin taittajalle: Iina Lehto, taitto(a)korento.fi.

Endorfiini-lehti
Korento ry
Scroll to Top