Liity jäseneksi

Tervetuloa liittymään Korento ry:n jäseneksi! Tältä sivulta löydät tietoa jäseneksi liittymisestä, jäseneduista ja jäsenmaksuista.

Miksi liittyä Korennon jäseneksi?

Jäsenenä annat tukesi Korennon tekemälle vaikuttamistyölle endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian tunnetuksi tekemisessä ja olet mukana edistämässä näiden sairauksien ja oireyhtymien kanssa elävien hyvinvointia. Jäsenenä mahdollistat esimerkiksi valtakunnallisen ja monikanavaisen vertaistuen tarjoamisen, jonka merkitys hyvinvoinnin edistämisessä on valtava.

Korennon jäsenetuihin voit tutustua täällä.

Jäseneksi liittyminen

Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi:

Liittymislomake varsinaiseksi jäseneksi

Liittymislomake kannatusjäseneksi ja lisätietoa kannatusjäsenyydestä

Voit liittyä jäseneksi myös lähettämällä meille yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(at)korento.fi.

Liittyessäsi yhdistykseen käsittelemme pyyntösi ja lähetämme sinulle sähköpostitse laskun jäsenmaksusta. Kun jäsenmaksu on saapunut tilillemme, postitamme varsinaisille jäsenillemme uusien jäsenten tervetulopaketin. Jäsenpaketteja postitetaan noin kahden viikon välein.

Korento ry käyttää sähköistä laskutusta ja vuosittaiset jäsenmaksulaskut lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Omien yhteystietojen päivitys onnistuu tällä lomakkeella. Muistathan kertoa myös osoitteenmuutoksista meille joko lomakkeella tai sähköpostitse jasenasiat(a)korento.fi, jotta saat jäsenlehden oikeaan osoitteeseen.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2024 ovat:

• Varsinainen jäsen 25 €
  • Kannatusjäsen 15 €

Lue lisää jäseneduistamme täältä.

Voit myös liittyä ainaisjäseneksi. Ainaisjäsenen jäsenmaksu on suuruudeltaan 15 kertaa vuosittainen jäsenmaksu eli 375 euroa vuonna 2024. Maksu kattaa koko jäsenyysajan eli jäsenyytesi on voimassa niin kauan kuin haluat. Ainaisjäseneksi voit liittyä samalla lomakkeella kuin varsinaiseksi jäseneksi (valitse Jäsenyyden muoto -kohdassa ainaisjäsenyys) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenasiat(a)korento.fi.

Vuoden 2021 alusta alkaen yritykset ja yhteisöt ovat voineet liittyä yritys- ja yhteisökannatusjäseniksi. Jäsenyyden hinta on 350 euroa vuodessa. Mikäli haluat liittää yrityksesi tai yhteisösi kannatusjäseneksi tai haluat saada tarkempia tietoja kannatusjäsenyydestä, ole yhteydessä sähköpostitse jasenasiat(a)korento.fi

Jäsenyyden irtisanominen

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, ota yhteyttä jasenasiat(a)korento.fi. Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi sekä syy jäsenyytesi irtisanomiseen.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköpostia, voit tehdä eroilmoituksen myös soittamalla toiminnanjohtajalle numeroon 050 372 4453 tai lähettämällä eroilmoituksen postitse osoitteeseen: Korento ry, Näsilinnankatu 22 a 20, 33210 Tampere.

Jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.

kuunsirppilogo korento musta reunatilalla
Korento-riipukset