Liity jäseneksi

Tervetuloa liittymään Korento ry:n jäseneksi! Jäseneksi liittyminen onnistuu helpoiten täyttämällä oheinen sähköinen lomake. Voit myös lähettää meille yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(at)korento.fi

*** Koronavirustilanteesta johtuen Korennon toimisto työskentelee pääasiassa etänä ja tästä syystä uusien jäsenten pakettien ja jäsenkorttien lähetykset voivat viivästyä. Pyrimme kuitenkin lähettämään paketit niin nopeasti kuin mahdollista. Varaudu kuitenkin siihen, että emme välttämättä pysty lähettämään paketteja kahden viikon välein. ***

Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi.

Korento ry käyttää sähköistä laskutusta ja liittymisjäsenmaksukirjeet sekä vuosittaiset jäsenmaksulaskut lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Omien yhteystietojen päivitys onnistuu tällä lomakkeella.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2020 ovat:  22€/varsinainen jäsen ja 10€/kannattajajäsen. Lue yhdistyksen jäseneduista täältä.

Vuoden 2018 alusta voit myös liittyä ainaisjäseneksi. Jäsenmaksu on tällöin 15x vuotuinen jäsenmaksu, joka kattaa koko jäsenyysajan. Vuoden 2019 jäsenmaksu on 22€ eli ainaisjäsenyys maksaa 330€.

Liittyessäsi yhdistykseen, käsittelemme pyyntösi ja lähetämme sinulle sähköpostitse laskun jäsenmaksusta. Kun jäsenmaksu on saapunut tilillemme, postitamme varsinaisille jäsenillemme uusien jäsenten paketin ja jäsenkortin. Saamme tiedot suoritetuista maksuista pankilta aina kuun vaihteessa ja kuun puolivälissä, joten jäsenpaketteja postitetaan kahdesti kuussa.

Jäsenyyden irtisanominen

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, ota yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään jasenasiat (at)korento.fi. Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi, sekä syy jäsenyytesi irtisanomiseen.

Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta järjestön ulkopuolelle.

Logo-black-potilasjarjesto
Korento-riipukset
Scroll to Top