Liity jäseneksi

Tervetuloa liittymään Korento ry:n jäseneksi! Jäseneksi liittyminen onnistuu helpoiten täyttämällä oheinen sähköinen lomake. Voit myös lähettää meille yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(at)korento.fi 

Huom! 15.11.-31.12.2021 käynnissä jäsenkampanja. Kun liityt jäseneksi kampanja-aikana ja maksat jäsenmaksun vuoden 2021 loppuun mennessä, saat lahjaksi vuoden 2022 jäsenyyden. 

Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi.

Korento ry käyttää sähköistä laskutusta ja liittymisjäsenmaksukirjeet sekä vuosittaiset jäsenmaksulaskut lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Omien yhteystietojen päivitys onnistuu tällä lomakkeella.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2021 ovat:  25€/varsinainen jäsen ja 15€/kannattajajäsen. Lue yhdistyksen jäseneduista täältä.

Vuoden 2018 alusta voit myös liittyä ainaisjäseneksi. Ainaisjäsenen jäsenmaksu on suuruudeltaan 15 kertaa vuosittainen päätetty jäsenmaksu eli 375€ vuonna 2021. Maksu kattaa koko jäsenyysajan.

Liittyessäsi yhdistykseen, käsittelemme pyyntösi ja lähetämme sinulle sähköpostitse laskun jäsenmaksusta. Kun jäsenmaksu on saapunut tilillemme, postitamme varsinaisille jäsenillemme uusien jäsenten paketin ja jäsenkortin. Saamme tiedot suoritetuista maksuista pankilta aina kuun vaihteessa ja kuun puolivälissä, joten jäsenpaketteja postitetaan kahdesti kuussa.

Vuoden 2021 alusta alkaen yritykset ja yhteisöt voivat liittyä yritys- ja yhteisökannatusjäseniksi. Jäsenyyden hinta on 350 euroa vuodessa. Mikäli haluat liittää yrityksesi tai yhteisösi kannatusjäseneksi tai haluat saada tarkempia tietoja kannatusjäsenyydestä, ole yhteydessä sähköpostitse jasenasiat(a)korento.fi

Jäsenyyden irtisanominen

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, ota yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään jasenasiat (at)korento.fi. Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi, sekä syy jäsenyytesi irtisanomiseen.

Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta järjestön ulkopuolelle.

Logo-black-potilasjarjesto
Korento-riipukset
Scroll to Top