Liity jäseneksi

Tervetuloa liittymään Korento ry:n jäseneksi! Jäseneksi liittyminen onnistuu helpoiten täyttämällä oheinen sähköinen lomake. Voit myös lähettää meille yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(at)korento.fi 

Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi.

Korento ry käyttää sähköistä laskutusta ja liittymisjäsenmaksukirjeet sekä vuosittaiset jäsenmaksulaskut lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Omien yhteystietojen päivitys onnistuu tällä lomakkeella.

Miksi liittyä Korennon jäseneksi?

Jäsenenä olet mukana tukemassa Korennon tekemää vaikuttamistyötä endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian tunnetuksi tekemisessä ja niiden kanssa elävien hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenenä mahdollistat myös valtakunnallisen ja monikanavaisen vertaistuen kohderyhmällemme. Vertaistuen merkitys hyvinvoinnin edistämisessä on valtava. Tutustu myös Korennon jäsenetuihin.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2023 ovat:  25€/varsinainen jäsen ja 15€/kannattajajäsen. Lue yhdistyksen jäseneduista täältä.

Vuoden 2018 alusta voit myös liittyä ainaisjäseneksi. Ainaisjäsenen jäsenmaksu on suuruudeltaan 15 kertaa vuosittainen päätetty jäsenmaksu eli 375€ vuonna 2022. Maksu kattaa koko jäsenyysajan.

Liittyessäsi yhdistykseen, käsittelemme pyyntösi ja lähetämme sinulle sähköpostitse laskun jäsenmaksusta. Kun jäsenmaksu on saapunut tilillemme, postitamme varsinaisille jäsenillemme uusien jäsenten paketin ja jäsenkortin. Saamme tiedot suoritetuista maksuista pankilta aina kuun vaihteessa ja kuun puolivälissä, joten jäsenpaketteja postitetaan kahdesti kuussa.

Vuoden 2021 alusta alkaen yritykset ja yhteisöt ovat voineet liittyä yritys- ja yhteisökannatusjäseniksi. Jäsenyyden hinta on 350 euroa vuodessa. Mikäli haluat liittää yrityksesi tai yhteisösi kannatusjäseneksi tai haluat saada tarkempia tietoja kannatusjäsenyydestä, ole yhteydessä sähköpostitse jasenasiat(a)korento.fi

Jäsenyyden irtisanominen

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, ota yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään jasenasiat(a)korento.fi. Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi, sekä syy jäsenyytesi irtisanomiseen.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköpostia, voit tehdä eroilmoituksen myös soittamalla toiminnanjohtajalle numeroon 050 372 4453 tai lähettämällä eroilmoituksen postitse osoitteeseen: Korento ry, Näsilinnankatu 22 a 20, 33210 Tampere.

Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta järjestön ulkopuolelle.

Logo-black-potilasjarjesto
Korento-riipukset
Scroll to Top