Ladataan Tapahtumat

PCOS-teemailta: tahaton lapsettomuus ja suru työelämässä

SHT Instagram (1)

11 tammikuun @ 17:30 - 19:00

PCOS-teemailta: tahaton lapsettomuus ja suru työelämässä

PCOS-teemailta järjestetään uudella päivämäärällä 11.1.2024 klo 17.30-19. Teemaillassa käsitellään paljon toivottua aihetta ”Tahaton lapsettomuus ja suru työelämässä”. Aihetta alustaa Simpukka ry:n toiminnanjohtaja Piia Savio, jonka johdolla Simpukka on ollut mukana yhteistyössä työehtosopimusneuvotteluissa tahattoman lapsettomuuden asiantuntijaorganisaationa. Lapsettomuushoitojen aikaisten poissaolojen korvattavuus on kirjattuna tällä hetkellä neljään paikalliseen työehtosopimukseen mm. Suomen Kansallisteatterin tekniikkaa ja vastaavia koskeva TESiin sekä teknologia-, data- ja designyhtiö Solitan paikalliseen TESiin.

Piia on inhimillisemmän työelämän puolesta puhuja. Hän tunnistaa, että lapsettomuus ja siitä johtuva suru ovat kriisejä, jotka vaikuttavat elämän osa-alueiden tasapainoon ja kokonaisvaltaiseen työkykyyn.

PCOS-teemailta aikataulu:

PCOS-teemaillan aikataulu on kirjattu etäosallistujien mukaan. Lähiosallistujat voivat saapua toimistolle jo hieman ennen asiantuntijaosuuden alkua nauttimaan virvokkeista ja tutustumaan Korennon tiloihin.

17.30-18.15 Asiantuntijaosuus, Piia Savio
18.15-19.00 Vertaistuellista keskustelua
19.00 Tilaisuus päättyy

Teemailta järjestetään hybridimuotoisena, mikäli lähiosallistujia Korennon toimistolla on vähintään 3. Osallistua voi myös etäyhteyksin zoomissa. Ilmoittautuminen  10.1.2024 klo 23 mennessä täältä.

Kenelle?

Teemaillan sisällöt soveltuvat PCOS:n kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville, joilla tahaton lapsettomuus, lapsettomuushoidot tai niihin liittyvä suru vaikuttaa työ- tai opiskelukykyyn tai työelämässä jaksamiseen.

Järjestäjä:

Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry & Simpukka ry. Teemailta järjestetään osana Sairaan hyvä työelämä -hanketta.

Lisätietoja:

tiia.tuovinen@korento.fi
050 362 7952

anna.halminen@korento.fi
050 400 9089