Ladataan Tapahtumat

PERUTTU: PCOS-teemailta: tahaton lapsettomuus ja suru työelämässä

SHT Instagram (1)

22.11.2023 @ 17:30 - 19:00

TAPAHTUMA SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN!

PCOS-teemailta: tahaton lapsettomuus ja suru työelämässä

Marraskuun PCOS-teemailta käsittelee paljon toivottua aihetta ”Tahaton lapsettomuus ja suru työelämässä”.

Jokainen meistä suhtautuu suruun eri tavoin. Joskus elämän inhimilliset kriisit ja niistä johtuva suru vaikuttaa työkykyymme, erityisesti, jos emme saa tarvitsemaamme tukea. Tahattomaan lapsettomuuteen ja työelämään liittyy paljon haasteita, joita työelämässä ei useinkaan huomioida. Sairaan hyvä työelämä -hankkeen teemaillassa aihetta voi prosessoida asiantuntija-alustuksen ja vertaistuen parissa.

PCOS-teemaillan asiantuntija-alustajana toimii Simpukka ry:n toiminnanjohtaja Piia Savio, jonka johdolla Simpukka on ollut mukana yhteistyössä työehtosopimusneuvotteluissa tahattoman lapsettomuuden asiantuntijaorganisaationa. Lapsettomuushoitojen aikaisten poissaolojen korvattavuus on kirjattuna tällä hetkellä neljään paikalliseen työehtosopimukseen mm. Suomen Kansallisteatterin tekniikkaa ja vastaavia koskeva TESiin sekä teknologia-, data- ja designyhtiö Solitan paikalliseen TESiin.

Piia on inhimillisemmän työelämän puolestapuhuja. Hän tunnistaa, että lapsettomuus ja siitä johtuva suru ovat kriisejä, jotka vaikuttavat elämän osa-alueiden tasapainoon ja kokonaisvaltaiseen työkykyyn.

Teemaillan ohjelma:

17.30-18.15 Asiantuntijaosuus, Piia Savio
18.15-19.00 Vertaistuellista keskustelua
19.00 Tilaisuus päättyy

Alkuperäisestä tiedotuksesta poiketen, tapahtuma järjestetään etäyhteyksin. Myös etäosallistujilla on mahdollisuus vertaistuelliseen keskusteluun.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Kenelle teemailta on tarkoitettu?

Teemaillan sisällöt soveltuvat PCOS:n kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville, joilla tahaton lapsettomuus, lapsettomuushoidot tai niihin liittyvä suru vaikuttaa työ- tai opiskelukykyyn tai työelämässä jaksamiseen.

Lisätietoja

Yhteystiedot:

Tiia Tuovinen
tiia.tuovinen@korento.fi
0503627952