Ladataan Tapahtumat

Oman näköinen työelämä -helmikuun teemailta

SHT Instagram (1)

29 helmikuun @ 17:30 - 19:30

Oman näköinen työelämä -helmikuun teemailta

Monenlaiset teemat vaikuttavat hyvinvointiimme. Työhyvinvointia ajatellessa kuitenkin harvoin pysähdymme niiden kaikkien äärelle, vaikkei työ- tai vapaa-ajan hyvinvointi ole toisistaan irrallisia kokonaisuuksia. Oman näköinen työelämä -teemaillassa kuullaan mikä hyvinvointiin vaikuttaa – ja toisaalta – miten hyvinvointiin vaikuttavat asiat taas voivat näkyä työelämässä mm. työn mielekkyyttä ja imua jarruttaen.

Teemaillan sisällöt on koottu gynekologisten sairauksien/oireyhtymien kanssa elävien toiveita kuullen. Käsittelemme mm. kehollisuutta, vireystilaa ja stressiä. Pohdimme myös, miten itsemme kanssa käyty sisäinen puhe voi vaikuttaa siihen, miltä työelämämme näyttää. Helmikuun teemaillassa oman näköistä työelämää pohditaankin mahdollisuuksien ja hyväksynnän kautta: millaisiin asioihin voimme itse vaikuttaa ja milloin taas voimavarat kannattaa suunnata sen hyväksymiseen, mitä emme voi muuttaa?

Teemaillan ohjauksesta vastaa Naistenkartanon Marjo Nevalainen. Marjo on lämmin ihmiskohtaaja ja hänellä on valtava ymmärrys työssä jaksamisen solmukohdista.

Ilmoittautuminen:

Oman näköinen työelämä -teemailta on tarkoitettu kaikille gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa eläville, niitä itsellään epäileville tai gynekologisesti oirehtiville.

Teemailta järjestetään Tampereella Korennon toimistolla, mutta voit osallistua myös etäyhteydellä! Ilmoittautumaan pääset tämän ilmoittautumissivulle johtavan linkin kautta. Ilmoittautuminen auki 9.2-28.2.

Tapahtuman järjestäjät:

Teemailta on Korento ry:n koordinoima ja se järjestetään yhteistyössä Työnimuun! -hankkeen kanssa. Työnimuun! -hanke on Naistenkartanon ja Maria Akatemian yhteishanke, jolla tuetaan nuorten naisten työelämässä jaksamista ja työelämään kiinnittymistä ammatillisesti ohjatun vertaisryhmätoiminnan ja työelämämentoroinnin avulla. Jos kiinnostuit Työnimuun! -hankkeen toiminnasta, löydät siitä lisätietoa tästä hankkeen sivuille ohjaavasta linkistä.

Teemailta järjestetään osana Sairaan hyvä työelämä -hanketta.

Yhteystiedot:

Tiia Tuovinen
Projektikoordinaattori
tiia.tuovinen@korento.fi
050 3627952

Tiedot

Päivämäärä:
29 helmikuun
Aika:
17:30 - 19:30
Tapahtuma tagia:

Järjestäjät

Korento ry
Työnimuun! -hanke

Tapahtumapaikka

Korento ry:n toimisto ja zoom
Näsilinnankatu 22 a 20, 4krs.
Tampere, 33210 Suomi
Korento ry
Scroll to Top