Ladataan Tapahtumat

Tampereen endometrioosin vertaistukiryhmä tapaa etänä

Tapahtumat (endometrioosiryhmä)

22.5.2023 @ 18:00 - 20:00

Tampereen endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukiryhmä tapaa ma 22.5. klo 18 poikkeuksellisesti etänä. Vieraana lantionpohjan fysioterapeutti Wilma Laine. Osallistumislinkin saat ilmoittautumalla tapaamiseen.

Ryhmä on avoin kaikille endometrioosin tai adenomyoosin kanssa elävälle tai niitä itsellään epäilevälle. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: endometrioosi.tampere@korento.fi 

Älä jää yksin – tule keskustelemaan vertaisten kanssa! Ryhmässä saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. On helpottavaa tietää, että on olemassa muitakin samassa tilanteessa ja samankaltaisten asioiden kanssa eläviä.  Tapaamiset ovat aina maksuttomia, eivätkä edellytä osallistujilta Korennon jäsenyyttä.

Vertaisryhmässä tapaat muita sairastavia tai oireyhtymän kanssa eläviä ja saat neuvoja, tukea ja ymmärrystä. Vertaistukiryhmissä kävijät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan elämästä sairauden kanssa muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ryhmiin osallistuvat ovat keskenään tasavertaisia ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina.

Korennon kaikkien vertaistukiryhmien yhteystiedot ja tapaamisaikataulut täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
22.5.2023
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtuma tagia:
, , , ,