Endometrioosiviikon kampanjat 2022

Katso tästä Endometrioosiviikon 21.-27.3.2022 tarjoukset! Endometrioosiviikon koko ohjelma löytyy täältä.

Apteekki.fi

Endometrioosiviikon ajan tuotteista -20% koodilla KORENTOAPTEEKKI. Alennus ei koske lääkevalmisteita. Erotat muut kuin lääkevalmisteet tuotteen nimen edessä olevasta ”itsehoitolääke” -merkkinnästä. Tutustu valikoimaan tästä.

Tenslaite.fi

Endometrioosiviikon ajan (21.-27.3) – 20% alennus Ova Plus- ja Sure Pro -laitteista alekoodilla ENDOVIIKKO. Siirry kauppaan tästä.

TEHDAS Teatteri & Kallo Collective: The Gynecologist

Hyödynnä Endometrioosiviikon tarjous ja varaa paikkasi alennettuun hintaan The Gynecologist näytökseen huhtikuussa!

Alennusliput voi varata suoraan TEHDAS Teatterilta osoitteesta: liput(a)tehdasteatteri.fi. Varauksen yhteydessä mainitse nimesi, alennuskoodi (KORENTO15), esityksen päivämäärä ja lippumäärä.

HUOM. Tarjous voimassa vain varauksiin, jotka on tehty 14.-27.3.2022 välillä ja joissa annettu kaikki tarvittavat tiedot. Peruslipun hinta 22€, tarjouksen lippuhinta 15€ (alennettu opiskelijahinta).

Katsojan palaute: ”The Gynecologist antaa uuden näkökulman kipeään, intiimiin ja murheelliseen sairauteen. Tuskalla ei mässäillä, vaan aihetta käsitellään sillä vakavuudella, kunnoituksella ja toisaalta taitavalla huumorilla ja leikkisyydellä, jonka se ansaitsee. Endometrioosin sairastaminen on yksinäinen kokemus ja siksi vaikeiden tunteiden kohtaaminen yhdessä yleisön kanssa tuntuu hoitavalta.”

The Gynecologist esitykset Turun TEHDAS Teatterilla. Lisätietoja ja huhtikuun esitysajat täällä

Esityskuvat: Jussi Virkkumaa

Sara Kay Tee Tattoo

”Tulevan endometrioosiviikon kunniaksi, olen suunnitellut endo aiheisia tatuointeja (10 kpl) teille, jotka elätte endometrioosin kanssa tai joiden läheinen sairastaa endometrioosia. Sairastan itse endometrioosia ja tiedän, kuinka paljon se voi kuluttaa kehoa ja mieltä, ja kuinka raskas se on elämän mittaisena kaverina.

Monelle endoon liittyvä tatuointi voi tuoda lisää voimaa, se voi kertoa kuinka paljosta on selvinnyt ja kuinka suuresti endo vaikuttaa omaan elämään. Sen vuoksi halusin tehdä nämä mallit ja haluaisin saada tatuoitua ne kaikki teille vahvoille ja ihanille tyypeille! 

Kaikki tatuoinnit on varattavissa 14.-27.3.2022 kuvissa esitetyillä hinnoilla (kuvassa olevat koot ovat minimi kokoja ja hinta on sille koolle. Suuremmat koot ovat mahdollisia!) Jokaista designia tatuoidaan vain 1 kpl, joten kannattaa olla nopea!

Hinnat ovat alennettuja verrattuna normaali hintoihini! Tatuoinneista peritään 100€ varausmaksu, joka hyvitetään tatuoinnin lopullisesta hinnasta. Aikaisempiani töitä voitte käydä katsomassa instagramistani @sara_kaytee tai facebook sivulta Sara Kay Tee tattoo. Ihanaa ja kivutonta endometrioosiviikkoa kaikille!”

– Sara

Missä: Flow Tattoo Helsinki, Ilmarinkatu 0 B, 00100 Helsinki

Mitä: Varaa aikasi 14.-27.3.2022, jolloin saat tatuoinnin kuvissa esitetyllä alennetulla hinnalla. Aikaa ei tarvitse varata kyseisille viikoille, vaan minun ja sinun kalenterin mukaisesti. Ajan varaus ja tiedustelut sähköpostitse tai viestillä instagramissa: sarakayteetattoo(a)gmail.com @sara_kaytee

Endometrioosiviikon kampanjat 2022
Kategoriat:
Scroll to Top