Tervetuloa kevätpäivään ja -kokoukseen!

Ajankohtaisten kuvia (15)

Korennon ensimmäinen kevätpäivä pidetään  23.4.2022. Kevätpäivä pidetään kokonaan etäyhteyksien välityksellä. Päivän aloittaa Seksuaaliterapautti Susanna Syldin luento klo 13:30. Susanna luennoi aiheesta ”Kuuntele tarpeitasi ja vahvista nautintoasi”. Luento on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennolle pääsee mukaan täältä.  Webinaaritallenne löytyy täältä. Kevätkokous alkaa klo 15:15.

Kevätpäivän järjestämisellä haluamme mahdollistaa vertaisten tapaamisen ja verkostoitumisen yli vertaistukiryhmien ja -muotojen kevätkokouksen yhteydessä. Järjestämme nyt kevätpäivän ensimmäistä kertaa ja toiveemme on kasvattaa tapahtumaa suuremmiksi kevät- ja syyspäiviksi tulevaisuudessa. 

Ilmoittauduthan hallituksen sihteerille Miska Karhulle 19.4.2022 klo 18:00 mennessä osoitteeseen miska.karhu(a)korento.fi. Jos osallistut paikan päällä, ilmoitathan ruokavaliosi mahdollisia tarjoiluja varten. Jos osallistut edustajan välityksellä kokoukseen, toimitathan myös valtakirjan allekirjoitettuna Miskalle 19.4.2022 klo 18:00 mennessä. Huomaathan, että edustajan on oltava fyysisesti läsnä kokouksessa. Edustajaksi on mahdollista pyytää hallituksen jäsentä tai toimiston työntekijää, joka on fyysisesti paikalla kokouksessa. Tällöin pyydämme jäsentä ilmoittamaan kantansa kokousmateriaalien pohjalta edustajalle etukäteen. Ilmoittaudu myös, jos haluat vain katsoa kokousmateriaaleja osallistumatta kokoukseen.

 

Susanna Syld: Kuuntele tarpeitasi ja vahvista nautintoasi

”Olen erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja teen myös parisuhdeterapiaa. Olen myös mentaalivalmentaja, työskentelen siis paljon kehollisuuden ja mielenhaasteiden äärellä. Tarpeiden kuuntelu ja nautinnon moninaisuus tulevat esiin työssäni usein ja niiden ymmärtäminen on usein hyvin vapauttavaa. ”

 

Kevätkokous

Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua vuosimaksun 2022 maksaneet jäsenet, pelkällä puheoikeudella jäsenmaksun maksaneet kannatusjäsenet ja työntekijät sekä ilman ääni- tai puheoikeutta muut henkilöt, ellei jäsenistö pyydä perustellusti suljettua käsittelyä. Korennon vuosikokouskäytänteet löytyvät täältä. Pyydämme kaikkia osallistuvia tutustumaan kokouskäytänteisiin etukäteen. 

Alla on kokouksen esityslista. Kokouksen materiaaleihin (vuosikertomus, tilinpäätös, sääntömuutosehdotus) pääsee tutustumaan etukäteen osallistujille ja kiinnostuneille jäsenille 20.4.2022 klo 18:00 mennessä toimitettavan linkin kautta. Mikäli et osallistu kokoukseen, mutta haluat tutustua materiaaleihin, laitathan Miskalle sähköpostilla tietoa asiasta.

 

Kevätkokouksen esityslista:

  1. Kokouksen avaus
  2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja heidän äänioikeutensa
  3. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  6. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
  7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
   8.1 Sääntömuutosehdotus
  9. Päätetään kokous

 

Mikäli sinulla on kysyttävää päivän kulusta, esityslistasta tai muuta asiaa vuosikokoukseen liittyen (muu kuin ilmoittautumisasia), otathan yhteyttä minuun: sonja.karppanen(a)korento.fi.

Lämpimästi tervetuloa ensimmäiseen kevätpäivään keskustelemaan ja vaikuttamaan yhteisen järjestömme asioihin! 

Sonja Karppanen

Korento ry puheenjohtaja

Muokattu 20.4.2022: Päivitetty osallistumistietoja. Tapahtuma muutettu etätapahtumaksi. 

Kategoriat: