Haemme uusia Moona-bloggaajia!

Haluaisitko jakaa kokemuksiasi endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa elämisestä kirjoittamalla? Moona-blogi on siihen loistava alusta! 

Moona-blogissa jaetaan omiin kokemuksiin pohjautuvia kirjoituksia gynekologisten sairauksien ja oireyhtymien kanssa elämisestä. Moona-bloggaajat ovat Korennon vapaaehtoisia, eli tehtävästä ei makseta palkkiota. Blogiin kirjoittavien kirjoitusvuoro on noin kerran kahdessa kuukaudessa. Voit kirjoittaa blogiin omalla nimelläsi tai valitsemallasi nimimerkillä. 

Kaikki bloggaajat saavat tehtävään perehdytyksen lisäksi myös tukea muilta blogiringin jäseniltä, Moona-blogivastaavalta sekä toimiston työntekijöiltä. Blogitekstejä ei tarvitse pyöritellä yksin: saat tukea tekstien ideoimiseen ja kommentteja ennen tekstien julkaisua muilta bloggaajilta, blogivastaavalta sekä toimiston työntekijöiltä. 

Näin haet mukaan: 

  • Kirjoita itsestäsi esittely, joka voidaan mahdollisesti (ainakin muokattuna) julkaista Moona-blogissa ensimmäisenä kirjoituksenasi. Mitä haluat kertoa itsestäsi? Mikä on suhteesi endometrioosiin, adenomyoosiin, PCOS:aan tai vulvodyniaan? Miksi haluat mukaan kirjoittamaan ja millaisia aiheita haluaisit jatkossa käsitellä?
  • Lähetä teksti sähköpostitse osoitteeseen vertaistuki@korento.fi 13.6 mennessä
  • Odota yhteydenottoamme!

Ilmoitamme valinnasta pian hakuajan päätyttyä. Perehdytys tehtävään järjestetään yhteisesti sovittuna ajankohtana.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja saat Henna-Maija Kaukoselta: henna-maija.kaukonen@korento.fi.

Ajankohtaisten kuvia (9)
Kategoriat:
Scroll to Top