Haku Korennon vaikuttaja -tiimiin aukeaa

Tervetuloa mukaan Korennon vaikuttajaksi!

MITÄ?

Olemme perustamassa uutta Korennon vaikuttajat -tiimiä järjestömme edunvalvonta- ja vaikuttamistyön edistämiseksi. Korennon sääntöjen mukaan järjestön tehtävänä on lisätä oikeaa tietoa sairauksista yhteiskunnallisella tasolla sekä pyrkiä kehittämään hoitojärjestelmiä. Vapaaehtoiset Korennon vaikuttajat -tiimin jäsenet pääsevät osallistumaan järjestön edunvalvontatyöhön konkreettisen toiminnan kautta. Tiimiläiset edistävät toiminnallaan järjestön Edunvalvonta- ja vaikuttamistyön suunnitelman tavoitteiden toteutumista. Toiminta voi sisältää esimerkiksi toiminnan ideointia, kannanottojen kirjoittamista tai sairauskohtaisten tiimien toiminnan aktivointia. Toimintaa kehitetään yhdessä tiimiläisten kanssa ja jokaisen vahvuudet huomioiden. Korennon vaikuttajat -tiimin toiminta on jatkoa aiemman Edunvalvontatyöryhmän toimintaan.

MITEN?

  • Toimintaan sitoudutaan lähtökohtaisesti vuodeksi kerrallaan. Toiminnasta voi jättäytyä tarvittaessa pois, mutta ilmoitathan asiasta mahdollisimman nopeasti työntekijälle.
  • Järjestetään kahdesti vuodessa työpaja, jossa käsitellään selkeästi yksittäistä teemaa/teemoja.
  • Tarvittaessa järjestetään kohdennetummin osalle vaikuttajista omia tapaamisia, joissa käsitellään aihetta, joka koskettaa juuri heitä (esim. tiettyä sairautta sairastavat).
  • Tarvittaessa voidaan järjestää myös muita lyhyempiä tapaamisia, joissa käsitellään spesifejä aiheita.
  • Vaikuttajat voivat halutessaan myös itse kasata pienempiä työryhmiä tai tiimejä tietyn asian työstämistä varten.

KENELLE?

  • Vapaaehtois- ja vaikuttamistoiminnasta kiinnostuneille.
  • Henkilöille, jotka haluavat päästä hyödyntämään omaa osaamistaan esim. vaikuttamistyöhön, viestintään tai järjestötoimintaan liittyen.
  • Toivotaan osallistujia erilaisista taustoista ja eri sairausryhmistä.
  • Tavoitekoko tiimille on noin 15 henkilöä.

HAKU

Haku Korennon vaikutajat -tiimiin aukeaa 5.10.2022. Hakulomake on avoinna 26.10. saakka. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta marraskuun aikana ja ensimmäinen etätapaaminen järjestetään joulu-tammikuussa.  Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Elina Purho elina.purho(a)korento.fi tai p. 050 3724453. Puhelimitse tavoitat parhaiten puhelinaikoina pe 14.10. klo 15-16, ma 24.10. klo 9-10 tai 13-14. Kysymyksiä voi lähettää myös WhatsAppin kautta.

Vaikuttajatiimi_ajankohtaiset
Kategoriat:
Scroll to Top