Tule mukaan vapaaehtoisten koulutuspäivään ja illanviettoon 19.11.!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Korento ry:n vapaaehtoisten koulutuspäivään, joka järjestetään Helsingissä lauantaina 19.11.2022! Tervetuloa tapaamaan muita vapaaehtoisia, kouluttautumaan ja kuulemaan eri vapaaehtoismahdollisuuksista sekä viettämään rentoa iltaa yhdessä!

Koulutus sopii sekä uusille vapaaehtoisille että jo toiminnassa mukana oleville. Voit valita, osallistutko koko päivään tai vain osaan päivän ohjelmasta. Voit myös osallistua pelkkään illanviettoon!

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja ilmoittaudu mukaan 4.11. mennessä!

Koulutuspäivän Facebook-tapahtuma löytyy täältä

 

Paikka

Allianssi-talo (Asemapäällikönkatu 1, Helsinki). Tiloihin on esteetön kulku. 

Ohjelmasta

Koulutuspäivä alkaa klo 10:00 Allianssi-talon saunatilassa. Päivän aluksi on luvassa tutustumista toisiimme ja Korentoon, ajankohtaisia asioita sekä päivän käytäntöjä. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Yhteisen aloituksen jälkeen voit valita, jatkatko tukihenkilöiden perehdytykseen vai arvotyöpajaan. Lounastauon jälkeen jatkamme perehdytysten parissa klo 13. Voit osallistua joko edunvalvonnan tukihenkilöiden koulutukseen, jäsenlehden perehdytys- ja suunnittelutapaamiseen tai nuorisotiimin toiminnan suunnitteluun (vain nuorisotiimiläisille!). Päätämme iltapäivän yhteisellä lopetuksella saunatilassa.

Koulutuspäivän jälkeen alkaa vapaamuotoisempi iltaohjelma! Tervetuloa tapaamaan muita rennoissa merkeissä, saunomaan, herkuttelemaan, kirjoittamaan kirjeitä vertaisille ja muuten viettämään yhdessä iltaa pitkästä aikaa! Illanvietto saunalla jatkuu klo 21 asti. 

Huom! Korento korvaa koulutuspäivään osallistuville matka-, majoitus- ja ruokakuluja. Lisätietoja ilmoittautumislomakkeella

 

Näkemisiin marraskuussa!

 

Syysterveisin järjestökoordinaattorit

Piia Suoranta (piia.suoranta@korento.fi) 

& Riikka Uljas-Bärman (riikka.uljas-barman@korento.fi)

 

Ajankohtaisiin kuvia
Kategoriat:
Scroll to Top